Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання робочої групи щодо актуалізації статуту територіальної громади

Заходи
27.01.2022

27 січня 2022 року в залі засідань Баштанської міської ради під головуванням секретаря міської ради Інни Гомерської відбулось перше засідання робочої групи щодо актуалізації Статуту Баштанської територіальної громади.

«Статут територіальної громади був затверджений у лютому 2017 року. Останні зміни були внесені у грудні 2018 року. Тому сьогодні виникла необхідність актуалізувати Статут громади», − наголосила Інна Гомерська.

Під час засідання було затверджено план організації процесу підготовки внесення змін до Статуту та розподілено обов’язки між членами робочої групи.

Наступне засідання робочої групи запропоновано провести 4 лютого.

Новини на цю ж тему

Підвищення потенціалу Баштанської громади щодо удосконалення соціальних послуг

24 жовтня відбулось засідання робочої групи з визначення потреб населення Баштанської громади у соціальних послугах за участі експертки ГО" Ліга соціальних працівників України" Ірини Сергієнко.
Заходи
25.10.2023

Затверджено макет Алеї Героїв у Баштанці

14 вересня відбулось чергове засідання робочої групи щодо розробки та розміщенню Алеї Героїв у Баштанці, які віддали свої життя за незалежність та територіальну цілісність України під час російсько-української війни.
Заходи
14.09.2023

Працюємо над розробленням Програми комплексного відновлення території

16 серпня відбулось засідання робочої групи робочої групи з розроблення Програми комплексного відновлення території Баштанської міської територіальної громади
Заходи
16.08.2023

Меморіал загиблим захисникам України у Баштанці буде встановлено на Пагорбі Слави

Сьогодні,16 серпня, відбулось засідання робочої групи по розробці та розміщенню Меморіалу загиблим захисникам України в Баштанці, які віддали свої життя за незалежність та територіальну цілісність України.
Заходи
16.08.2023

Працюємо над створеням робочої групи з громадської безпеки та відновлення

Сьогодні у Баштанській публічній бібліотеці відбулося обговорення питань безпеки у громаді та розробки проєктних ідей у цьому напрямку. До заходу долучилися представники місцевої влади, органів Національної поліції України та Державної служби з надзвичайних ситуацій, громадські активісти, молодь...
Заходи
08.07.2023

Відбулося засідання Координаційної ради з реалізації Стратегічного плану розвитку Баштанської ТГ

24 січня 2022 року відбулося засідання постійно діючої Координаційної ради з реалізації Стратегічного плану розвитку Баштанської міської ради Миколаївської області на 2018-2025 роки (Баштанської об'єднаної територіальної громади) під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва.
Заходи
24.01.2022

Засідання робочої групи по тарифах централізованого водопостачання та водовідведення.

Члени комісії прийняли рішення про подання проєкту рішення на розгляд чергового засідання виконкому.
Події
15.12.2021

Проведено виїзд робочої групи з питань легалізації найманої праці та зайнятості населення

Сьогодні, 21 травня, робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Баштанської міської ради здійснила рейдовий об’їзд суб'єктів господарювання старостинських округів громади.
Важливо
21.05.2021

Відбулося засідання робочої групи з будівництва ЦНАП

Засідання робочої групи на якому розглядались питання щодо місця будівництва центру надання адміністративних послуг Баштанської територіальної громади
Події
05.04.2021

Відбулося засідання робочої групи з будівництва ЦНАП

Концепція роботи ЦНАП передбачає, що адміністратор виступає в якості державного «посередника», який унеможливлює прямий контакт заявника із суб’єктом надання адміністративної послуги і, таким чином, виключається корупційна складова.
Події
11.02.2021

Баштанська міська рада розпочала роботу по впровадженню системи електронного документообігу

11 січня відбулось засідання робочої групи по впровадженню системи електронного документообігу у Баштанській міській раді. У зустрічі взяли участь міський голова Олександр Береговий, працівники апарату міської ради та представники компанії Soft Xpansion Ukraine.
Новини
11.01.2021

Легалізація трудових відносин – запорука гідної пенсії

6 листопада 2020 року представниками робочої групи з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сферах транспорту та кур’єрської діяльності.
Заходи
06.11.2020

Обстеження промислової зони мікрорайонну "Агропромтехніка"

15 вересня відбулось обстеження промислової зони "Агропромтехніки" з питань що були підняті на погоджувальній раді 11 вересня по під’їзду до об’єктів, забруднення атмосферного повітря у результаті переробки сільськогосподарської сировини, дотримання правил забудови
Події
15.09.2020

Продовжили роботу по плану з удосконалення послуг утримання і ремонту доріг

 12 лютого робоча група продовжила роботу по розробці Плану удосконалення послуги з утримання та ремонту доріг на території Баштанської ОТГ у рамках реалізації компоненту програми DOBRE, засідання провела начальник інвестиційного відділу Наталія Шафорост.
Події
12.02.2020

Розпочато роботу щодо розробки ІТ-програми

У Баштанській ОТГ розпочалася робота щодо розробки ІТ-програми.
Новини
16.01.2020

Розробили план удосконалення послуг утримання і ремонту доріг

14 січня в актовому залі Баштанської міської ради відбулося засідання робочої групи щодо розробки плану удосконалення послуги з утримування та ремонту доріг на території Баштанської ОТГ.
Новини
14.01.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше