Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській міській раді

Заходи
04.09.2023
4 вересня 2023 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській міській раді.
Розглянуто ряд питань, що стосуються прав та інтересів дітей, у тому числі щодо надання дозволів на реєстрацію місця проживання дітей, позбавлених батьківського піклування, надання дозволів на укладення правочинів щодо нерухомого майна та оформлення права власності на ім'я неповнолітніх дітей, а також щодо виконання батьками своїх обов'язків по вихованню дітей в сім'ях, які перебувають на обліку служби у справах дітей міської ради.
У роботі комісії взяли участь ювенальні інспектори Баштанського районного відділу поліції ( Ювенальна превенція Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області ), працівники КУ "Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради" , керівники відділу із соціальних питань виконавчого комітету міської ради, відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, КУ "Баштанський міський інклюзивно - ресурсний центр", КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Баштанської міської ради " та начальник служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації.

Новини на цю ж тему

Служба у справах дітей Баштанської міської ради інформує

6 вересня працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради спільно  з ювенальними інспекторами Баштанського районного відділу поліції  та фахівцем із соціальної роботи  здійснено виїзд  в с. Добре Баштанської міської територіальної громади.
Новини
07.09.2023

Профілактичні рейди "Діти вулиці"

6 вересня  працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради спільно  з ювенальними інспекторами Баштанського районного відділу поліції та фахівцем із соціальної роботи проведено профілактичний рейд "Діти вулиці"  в с. Христофорівка Баштанської міської територіальної громади.
Заходи
06.09.2023

Профілактичні рейди «Діти вулиці»

02 та 03 серпня 2022 року проведено чергові рейди «Діти вулиці» у Явкинському, Добренському та Плющівському старостинському округах громади.
Заходи
03.08.2022

Продовжуються рейди «Діти вулиці»

За результатами рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди
Новини
21.07.2022

Профілактичний рейд «Діти вулиці»

13 липня 2022 року працівниками служби у справах дітей спільно  з інспекторами ювенальної превенції та дільничним інспектором Баштанського РВП та Центру надання соціальних послуг Баштанської міської ради проведено рейд «Діти вулиці» у м. Баштанка.
Новини
13.07.2022

Виїзд в неблагополучні сім'ї

22 лютого працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради та КО "Правопорядок" було здійснено виїзд за трьома адресами міста Баштанки з метою раннього виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та обстеження умов проживання дітей
Заходи
22.02.2022

Профілактична робота з неповнолітніми

6 жовтня 2021 року працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради спільно з інспекторами ювенальної превенції Баштанського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проведено профілактичні бесіди з учнями 5–10 класів Баштанського опорного закладу ЗСО №2.
Заходи
07.10.2021

30 вересня – День усиновлення

30 вересня в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні. Цей день є символом милосердя і добра.
Події
30.09.2021

Змістовна зустріч у Пісківській філії

Метою превентивного виховання у світлі сучасних освітніх змін ми визначили саме досягнення сталої відповідальної поведінки, сформованості імунітету до негативних впливів соціального оточення.
Події
16.09.2021

Дітям потрібна родина!

Служба у справах дітей Баштанської міської ради шукає сім’ї для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Повідомлення
10.06.2021

Кожен має право на щастя, кожен має право на сім’ю

Всіх, хто мріє відчути радість батьківства, може всиновити дитину.
Події
23.04.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше