Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанській громаді відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у рамках співпраці з Програмою ООН

Заходи
25.07.2023

Основною ідеєю діяльності є побудова діалогу та партнерства між владою, активними громадськими організаціями, поліцією та рятувальниками для розвитку території нашої громади та безпеки наших жителів.

Під час засідання члени робочої групи обговорили подані від громади мініпроєкти, три з яких після завершення процесу голосування, стануть переможцями та отримають фінансову підтримку для реалізації. Основний напрямок - соціальний. Разом робоча група спланувала діяльність на найближчі місяці. Засідання відбуватимуться раз на 2 місяці і є відкритими.

Продовжуємо співпрацю з міжнародними партнерами задля розвитку громади.

Проєкт «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення у цільових громадах Миколаївської області» реалізує ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

#UNRPP

Новини на цю ж тему

Продовжуємо співпрацю з партнерами задля підтримки громади

Наша громада продовжує вибудовувати дружні відносини з фондами та громадськими організаціями для налагодження плідної співпраці та реалізації спільних проектів.
Новини
05.03.2024

Відбулось засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості

19 грудня відбулось засідання робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади у рамках співпраці з Програмою розвитку ООН.
Новини
19.12.2023

У Баштанській громаді відбувся тренінг командотворення з елементами та темами безпеки та відновлення

20 жовтня представники робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади навчалися ефективним способам командотворення.
Новини
20.10.2023

Відбулось засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості

Днями відбулась зустріч членів робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення із Кізіловою Оленою, лідеркою робрчої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоайдарської громади Луганської області.
Новини
18.08.2023

Методи дослідження в громаді: що, як і навіщо?

В Миколаївській області відбувся дводенний тренінг "Методи дослідження в громадах". Учасниками навчання стали представники різних сфер діяльності: органів місцевого самоврядування, громадських організацій, правоохоронних органів, ініціативних груп з семи громад Миколаївської області.
Новини
07.08.2023

Навчання - найкраща інвестиція особливо в складні часи!

У Баштанській громаді пройшов дводенний тренінг з «Проєктного менеджменту» завдяки навчальній програмі “Соціальна згуртованість, як шлях до формування безпеки та відновлення громад» реалізованої за фінансової підтримки DVV International Ukraine.
Новини
27.07.2023

У Баштанці буде створено Робочу групу з питань громадської безпеки та відновлення за підтримки Програми розвитку ООН

15 червня 2023 року відбулася зустріч представників Програми ООН з відновлення та розвитку миру з активістами Баштанської громади щодо створення Робочої групи з громадської безпеки та відновлення громади.
Новини
16.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше