Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуємо співпрацю з партнерами задля підтримки громади

Новини
05.03.2024

Наша громада продовжує вибудовувати дружні відносини з фондами та громадськими організаціями для налагодження плідної співпраці та реалізації спільних проектів.

Сьогодні, 5 березня, відбулась конструктивна зустріч міського голови Олександра Берегового, секретаря міської ради Інни Гомерської та заступника міського голови Олександра Васильєва з представниками громадської організації "Десяте квітня" та УВКБ ООН.

✍️ У межах зустрічі присутні обговорили можливості подальшої співпраці в рамках відновлення громади після російської агресії. Також домовилися про подальші переговори щодо конкретних проектів співпраці.

Дякуємо партнерам за підтримку! Маємо завзято працювати та розв'язувати нагальні питання.
Наближаємо Перемогу разом!🇺🇦

Новини на цю ж тему

Відбулось засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості

19 грудня відбулось засідання робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади у рамках співпраці з Програмою розвитку ООН.
Новини
19.12.2023

У Баштанській громаді відбувся тренінг командотворення з елементами та темами безпеки та відновлення

20 жовтня представники робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади навчалися ефективним способам командотворення.
Новини
20.10.2023

Відбулось засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості

Днями відбулась зустріч членів робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення із Кізіловою Оленою, лідеркою робрчої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоайдарської громади Луганської області.
Новини
18.08.2023

Методи дослідження в громаді: що, як і навіщо?

В Миколаївській області відбувся дводенний тренінг "Методи дослідження в громадах". Учасниками навчання стали представники різних сфер діяльності: органів місцевого самоврядування, громадських організацій, правоохоронних органів, ініціативних груп з семи громад Миколаївської області.
Новини
07.08.2023

Навчання - найкраща інвестиція особливо в складні часи!

У Баштанській громаді пройшов дводенний тренінг з «Проєктного менеджменту» завдяки навчальній програмі “Соціальна згуртованість, як шлях до формування безпеки та відновлення громад» реалізованої за фінансової підтримки DVV International Ukraine.
Новини
27.07.2023

У Баштанській громаді відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у рамках співпраці з Програмою ООН

Основною ідеєю діяльності є побудова діалогу та партнерства між владою, активними громадськими організаціями, поліцією та рятувальниками для розвитку території нашої громади та безпеки наших жителів.
Заходи
25.07.2023

У Баштанці буде створено Робочу групу з питань громадської безпеки та відновлення за підтримки Програми розвитку ООН

15 червня 2023 року відбулася зустріч представників Програми ООН з відновлення та розвитку миру з активістами Баштанської громади щодо створення Робочої групи з громадської безпеки та відновлення громади.
Новини
16.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше