Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуємо співпрацю з GIZ

Новини
19.12.2022
 
Завдяки співробітництву, КНП "Баштанська багатопрофільна лікарня" отримала мобільний комплекс ультразвукової діагностики та гель для УЗД.
 
Навантаження на наших медиків постійно зростає, бо кількість населення збільшується, а також щоденно до нас приїжджають нові мешканці. І отримана допомога стане в нагоді команді фахівців! Працюємо далі та робимо все, щоб попри війну, наша громада могла розвиватись, а послуги ставали більш доступнішими для кожного нашого мешканця!
 
Здійснюється в рамках проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України", що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine.
🙏 Щиро дякуємо партнерам за надану допомогу!
🤝 Спільними зусиллями долаємо проблеми в медичній галузі!
💙💛 Разом до перемоги!

Новини на цю ж тему

Команда Баштанської ТГ успішно завершила тренінг з розвитку клієнтського сервісу

З 11 по 13 березня в місті Ужгороді проходив інформаційно-освітній захід в рамках проєкту «Вдосконалення системи обслуговування та комунікаційної стратегії медичних закладів у п’яти областях України». Цей проєкт реалізується за підтримки Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ).
Новини
14.03.2024

Покращуємо медичні послуги разом з GIZ

22 лютого у рамках реалізації проекту Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України в КНП " Центрі первинної медико-санітарної допомоги"  отримали сучасне медичне та лабораторне обладнання.
Новини
22.02.2024

Серія майстер-класів "Ніжний дотик»

Центр соціально-психологічного розвантаження продовжує серію майстер-класів "Ніжний дотик», що покликані допомогти творчим особистостям оволодіти мистецтвом в'язання пальцями.
Новини
02.11.2023

У Центрі соціально-психологічного розвантаження прходять майстер-класи

Днями у Центрі соціально-психологічного розвантаження відбулася серія майстер-класів з кінотерапії та ароматерапії. Майстер-класи були організовані для жителів громади, які записалися за допомогою гугл форми.
Заходи
21.10.2023

Відкриття гінекологічного кабінету з новим медичним обладнанням

13 жовтня у рамках реалізації проекту Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України в КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» відкрився новий гінекологічний кабінет. Кабінет оснащений сучасним медичним обладнанням, яке дозволяє проводити якісну діагностику та лікування
Новини
13.10.2023

Продовжуємо підвищувати рівень доступності адміністративних послуг

🔖У рамках проекту «Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України» Баштанська громада отримала для розширення адміністративних послуг спеціалізоване обладнання. Яке призначене для оформлення та видачі паспортів
Новини
11.10.2023

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади у рамках співпраці з Програмою розвитку ООН

Продовжуємо співпрацю з міжнародними партнерами задля розвитку громади.
Новини
29.09.2023

У Баштанській громаді працює Центр соціально-психологічного розвантаження

Кінотерапія – це перегляд художніх кінофільмів з подальшим обговоренням в групі. Завжди творчий захоплюючий процес самопізнання в комфортній атмосфері з неквапливою бесідою після фільму, який допомагає краще розуміти себе і оточуючих, вчить керувати своїм життям. Цього разу перегляд двох стрічок
Заходи
28.09.2023

Центр соціально-психологічного розвантаження в дії

Наша мета-ваш відпочинок!Отримуючи позитивні відгуки, ми розуміємо, що на правильному шляху! Адже першочергове завдання для нас - дарувати вам моменти затишку і натхнення!
Заходи
28.09.2023

У центрі соціально-психологічного розвантаження продовжується проведення практичних майстер-класів з терапії

З усіх видів терапії, що проводяться, найніжнішою терапією є кіно. Цей засіб розвитку особистості, доступний всім. Це тренажер, що дозволяє безпечно накопичувати практичний досвід у вирішенні своїх проблем.
Заходи
27.09.2023

Посилення спроможності закладів охорони здоров'я

Завдяки проекту "Посилення спроможності закладів охорони здоров'я у громадах пріоритетних регіонів в умовах воєнної агресії РФ" для КНП "Баштанський центр первинної медико-санітарної допомоги", придбано та доставлено обладнання
Новини
01.09.2023

Творчість – чудовий спосіб усвідомити та прожити свої почуття

Сьогодні, 28 серпня, у центрі соціально-психологічного розвантаження розпочався курс нових навчальних майстеркласів із глинотерапії.
Новини
28.08.2023

Відкриття центру соціально-психологічного розвантаження

Сьогодні, 24 серпня, Баштанська громада одна з перших відкрила центр соціально-психологічного розвантаження.
Новини
25.08.2023

Навчаємось, щоб бути стійкими

10 серпня відбулось останнє заняття з навчального курсу з особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси» в рамках реалізації проєкту «Центр соціально-психологічного розвантаження: як простір соціально-психологічної адаптації людей, які постраждали під час війни».
Заходи
10.08.2023

Ресурси як джерело позитивного функціонування особистості

8 серпня відбулось заняття з навчального курсу з особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси» в рамках реалізації проєкту «Центр соціально-психологічного розвантаження: як простір соціально-психологічної адаптації людей, які постраждали під час війни».
Заходи
08.08.2023

Обговорили пріоритетні напрямки реалізації проєкту

Днями, у режимі онлайн, відбулась зустріч з представниками GIZ. Під час заходу було обговорено ряд важливих питань стосовно співпраці передбаченої Меморандумом, щодо виконання заходів з ремонту.
Новини
07.08.2023

Психологічний тренінг з розвитку професійної ідентичності як засіб професійно – творчого становлення

Сьогодні, 1серпня, відбулось заняття з навчального курсу для працівників соціальної сфери та волонтерів на тему особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси».
Заходи
01.08.2023

Сьогодні у нас відбувся захоплюючий тренінг з психологічної допомоги

31 липня відбулось чергове заняття з навчального курсу для працівників соціальної сфери та волонтерів на тему особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси».
Заходи
31.07.2023

Шлях до себе: особистість та ресурси

Сьогодні, 21 липня, стартував навчальний курс для працівників соціальної сфери та волонтерів на тему особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси».
Заходи
21.07.2023

Проведений виїзний прийом громадян «Мобільним адміністратором»

15 червня адміністратори відділу ЦНАП Баштанської ТГ у рамках роботи Пересувного віддаленого робочого місця адміністратора провели прийом громадян з надання адміністративних послуг у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.
Новини
15.06.2023

Міжнародна допомога від Проєкту GIZ

Сьогодні, 15 березня 2023 року, в рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, Баштанська багатопрофільна лікарня отримала сучасний операційний механічний стіл ОМ-2М Uzumeu, Туреччина.
Новини
15.03.2023

Баштанська громада продовжує отримувати міжнародну технічну допомогу від надійного європейського партнера

Баштанська громада продовжує отримувати міжнародну технічну допомогу від надійного європейського партнера. Цього разу отримали акумулятори Bluetti Poweroak EB 55 (500 Вт) та сонячні панелі Bluetti Poweroak PV-120 (120 Вт) до них.
Новини
01.02.2023

Генератори Перемоги від GIZ Ukraine

У цей непростий час коли стаються тривалі відключення світла через агресію рф, важливо аби у нашій громаді були у достатній кількості джерела резервного електропостачання, зокрема дизельні генератори.
Новини
02.01.2023

Новорічні подарунки продовжують надходити 

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) надало Баштанській громаді, а саме медичним закладам, мобільні комплекси моніторингу показників стану здоров'я.
Новини
30.12.2022

Підвели підсумки нашої співпраці із GIZ

Сьогодні підвели підсумки нашої співпраці із надійними зарубіжними партнерами щодо реалізації «Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України». Даний проєкт співфінансується Європейським Союзом і Федеральним міністерством економічного співробітництва Німеччини (BMZ).
Новини
27.12.2022

Баштанській громаді продовжують надходити подарунки від  GIZ

По два нових моноблоки (сучасних комп'ютера) отримали КНП "Баштанська багатопрофільна лікарня", та КНП "ЦПМСД" Баштанської міської ради. За підтримки GIZ Ukraine використання нових сучасних технічних можливостей значно полегшить роботу наших медиків.
Новини
23.12.2022

Адміністративні послуги для всіх!

За підтримки GIZ Ukraine Баштанська громада отримала мобільний кейс для надання послуг. Незабаром мешканці сіл, люди з інвалідністю, люди похилого віку та громадяни, які не мають можливості дістатися до відділу ЦНАП міста зможуть отримати необхідні адміністративні послуги на місцях.
Новини
22.12.2022

Потужні мобільні зарядні електричні станцій від GIZ

Дуже приємно, що наші партнери продовжують підтримку та допомагають обладнанням, яке є вкрай необхідним в умовах погодинних та аварійних відключень електроенергії.
Новини
19.12.2022

Допомога в рамках проєкту «Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» триває

Днями наша громада, як партнер проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», отримала чергову допомогу: чотири багатофункціональні пристрої (БФП)
Новини
14.12.2022

Програма GIZ дає нові можливості та перспективи для сталого розвитку Баштанської громади

Наша громада розпочала облаштування зони очікування пацієнтів у КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги", у рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH Проєкт «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».
Новини
02.12.2022

ДОПОМОГА ПАРТНЕРІВ В УМОВАХ ВІЙНИ – ЦІННА ТА ВАЖЛИВА!

Баштанська громада в рамках благодійної допомоги отримала від німецького Товариства Міжнародного Співробітництва (GIZ) обладнання для фільтрації води.
Новини
05.10.2022

Співпраця з GIZ

У рамках співпраці з проєктом «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який фінансується Європейським союзом та Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини наша громада отримала дизель-генератор
Новини
17.08.2022

Онлайн-презентація «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та надання соціальних послуг»

Проєкт впроваджується МБФ «Карітас Україна» за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) на замовлення Уряду Федеративної Республіки Німеччина та з фінансування, що надається Європейським Союзом в рамках програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України»
Події
11.01.2022

Баштанська громада підписала Меморандум з GIZ

Сьогодні, 16 грудня 2021 року, в онлайн режимі відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю з проєктом «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеч
Події
16.12.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше