Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обмін досвідом серед молодіжних ініціативних груп

Новини
14.12.2021
Обмін досвідом серед молодіжних ініціативних груп проекту «Долучайся, взаємодій, створюй: активна молодь та місцева влада на захисті довкілля», що фінансується Посольством Великої Британії.
Наша подорож до Закарпаття, запам’ятається надовго. Стільки позитивних вражень! І, перш за все, варто сказати про неймовірну красу сел на Закарпатті. Жили ми в с.Запсонь з привітною хазяйкою гостьового будинку - Одрі.
У перший день відвідали с. Батьово, де мешкають переважно угорці. У молодіжному центрі «Здибанка» на нас чекали:
  • Панельна дискусія «Екоініціативи на Закарпатті: досвід органів влади»;
  • «Екологічний рух на Закарпатті: громадські ініціативи»;
  • «Світове екокафе»: успішна екогромада. Що потрібно зробити для того, щоб населення ініціювало і підтримувала екоініціативи в громаді?;
  • Телеміст .
Другий день був насиченим:
  • Екскурсія на Станцію заготівлі вторсировини «Проєктна,3» м.Ужгород;
  • Соціальний проект «Вторинка» с.Невицьке;
  • Екскурсія на сортувальний майданчик ГО «КОЛЬОРОВІ БАКИ» м.Берегове;
  • Екскурсія на сміттєпереробний завод с.Яноші;
День закінчився релаксом: купання у басейні з термальною мінеральною водою у с.Косино. Термальні води Закарпаття багаті на залізо, марганець, калій, кремній, натрій та інші мікроелементи.
У кожному обміні обов’язково є душа. В ідеалі завершується кожен обмін оцінюванням навчального процесу та набутих знань. Для учасників дуже важливим є проговорення та усвідомлення досягнутих цілей. Завдяки таким зустрічам можна набути чи розвинути навички, які вплинуть на наше професійне життя у громаді. Зустріч з колегами з різних регіонів мотивує до нових звершень. Бажання прокидатись зранку, зустрічатись з однодумцями, працювати в командах, обговорювати, покращувати комунікаційні навички, спостерерігати за тим, як змінилося моє власне почуття у команді, настрій – це все так надихає.
Дякуємо Міжнародній організації міграції Великої Британії в Україні за таку чудову можливість отримати знання та досвід для подальшої роботи з молоддю.

Новини на цю ж тему

У Баштанці відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 13 квітня, напередодні Великодня, в Баштанці відбувся благодійний ярмарок «І піснею, і словом наблизимо жадану Перемогу» на підтримку Збройних Сил України, ініційований Молодіжною радою при Баштанській міській раді.
Події
13.04.2023

Разом з перспективною молоддю в наше майбутнє!

14 березня відбулося перше у цьому році засідання молодіжної ради при Баштанському міському голові.
Заходи
14.03.2023

Гра «Світ Громад. Акселератор-ІІІ» − інструмент фасилітації групових обговорень та освітніх активностей

У рамках проєкту «Долучайся. Взаємодій. Створюй. Активна молодь та місцева влада на захисті довкілля» відбувся дводенний воркшоп «Вступ до спеціальності Майстер гри «Світ Громад».
Новини
01.02.2022

Вивчали досвід молодіжних еко ініціатив

10 грудня у Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся обмінний візит по вивченню досвіду молодіжних еко ініціатив.
Новини
15.12.2021

Вам точно варто зіграти, бо це круто!

24 листопада у кабінеті міського голови Баштанської міської ради під керівництвом майстра гри, Віктора Сікаленко розгорнулись справжні баталії під час симуляційної гри Світ Громад: настільна гра-тренінг
Події
25.11.2021

В Баштанській громаді в єдиному діалоговому просторі зібрались молодь, бізнес і влада

2 листопада в Баштанській громаді ініціативна молодіжна група за підтримки міського голови Олександра Берегового, за участю представника від Міжнародної організації з міграції провела зустрічі з підприємцями та молоддю.
Новини
03.11.2021

Відбулось засідання Молодіжної громадської ради при міському голові

У засіданні взяли участь міський голова Олександр Береговий, секретар міської ради Інна Гомерська, начальник відділу освіти Максим Дерев'нко, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Смола, молоді активісти та учні шкіл громади.
Новини
19.03.2021

Увага! Молодіжна рада Баштанської міської ради оновлює склад!

Кожен житель або жителька громади віком від 14 до 35 років має можливість стати членом Молодіжної ради
Повідомлення
30.12.2020

Результати моніторингу діяльності депутатів Баштанської міської ради в 2019 році

Молодіжна громадська рада при Баштанській міській раді провела моніторинг діяльності депутатів Баштанської міської ради в 2019 році за 3-ма напрямками: відвідування депутатами сесій місцевої ради, здійснення особистого прийому громадян та звітування за рік перед виборцями
Події
17.07.2020

Дитяча організація "Сузір'я" відвідала міську раду

11 лютого у приміщенні Баштанської міської ради відбувся День відкритих дверей для дитячої організацієї "Сузір'я" Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2.
Події
11.02.2020

Молодіжна рада Баштанської ОТГ провела акцію «Секретний агент»

12 листопада в актовому залі Баштанської міської ради відбулася презентація результатів акції «Секретний агент», яку провела молодіжна громадська організація, за участю менеджерки проекту, Благодійного фонду «Ласка» Лілії Атнажевої.
Події
13.11.2019

День учнівської організації самоврядування «Сузір’я»

16 жовтня у Баштанському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 традиційно відзначається День учнівської організації самоврядування «Сузір’я».
Події
18.10.2019

Вибори в органи учнівського самоврядування

У Баштанському опорному закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №1 пройшли вибори в органи учнівського самоврядування. 
Події
16.10.2019

Добром серце обігрійте!

1 жовтня 2019 року, традиційно в Плющівській школі учні віддали шану людям поважного віку, людям, які потребують нашої уваги, підтримки і допомоги, а частіше - просто чуйного ставлення та доброго слова.
Заходи
02.10.2019

Засідання Молодіжної ради

 За планом засідання Молодіжної ради було розглянуто і обговорено ряд питань, основні з яких: оновлення складу, перевибори голови, участь у проведенні Дня міста.
Події
10.09.2019

Молодь будує нову Україну

03 червня Пісківська філія радо вітала гостей: представників благодійного фонду «Ласка»- асистента проекту «ДОБРЕ»
Події
03.06.2019

Прикрашаємо рідне довкілля!

Учні 11-х класів разом із класними керівниками Бойко Людмилою Василівною та Польовою Людмилою Іванівною на згадку про випуск 2019 року висадили троянди на клумбах школи. Учасників природоохоронної акції підтримав директор закладу Олександр Миколайович Бабін.
Події
06.05.2019

Поїздка до військового шпиталю

Наприкінці березня учні Баштанського опорного ЗЗСО I- III ступенів №2 передали весняний кошик пораненим бійцям, які перебувають у Миколаївському військовому шпиталі.
Події
03.04.2019

Успіх громади – активний громадянин

Для того, щоб змінити щось в своїй громаді, не потрібно бути повнолітнім або мати величезний капітал. Для початку достатньо ідеї та команди однодумців. Сьогодні це довели учні – учасники проекту “Активний громадянин – ефективна влада”.
Події
29.03.2019

Найкращий пожежний – це ти обережний

У Новоєгорівській школі періодично проводиться профілактична робота з питань безпеки учнів у школі  та в побуті. Ось і 19 березня була проведена загальношкільна інформаційна година «Найкращий пожежний – це ти обережний», на якій були присутні учні школи, батьки, працівники закладу.
Події
20.03.2019

У Баштанській громаді пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

Усі представлені літературно-музичні композиції команд-учасниць, що включали в себе пісні, танці, інсценівки, були надзвичайно змістовними та цікавими, мали агітаційний характер та були спрямовані на необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності.
Події
18.03.2019

Юні історики Баштанщини – кращі в області!

Учасники показали високий рівень історичних знань, аксіологічної і комунікативної компетентностей, уміння працювати в команді.
Події
18.03.2019

Відбулось засідання Молодіжної громадської ради при Баштанському міському голові.

Під час засідання відбулоась презентація діяльності молодіжної ради та гра «Місцевий бюджет», під час якої представники ради мали можливість попробувати себе на різних посадах ради від міського голови до спеціаліста. Також було проведено аналіз виконаної роботи по написанню фізичної карти громади.
Події
06.03.2019

Акція «Допоможемо птахам взимку»

Щодня діти, починаючи з ясельної групи, з задоволенням виходять на прогулянку і поспішають наповнити годівнички їжею для птахів. З цікавістю спостерігають за пернатими, які зграйками перелітають від однієї годівнички до іншої!
Події
08.02.2019

Великі успіхи маленької людини

Незгасимим вогником доброти та спокою горять вікна будинку №13, що на вулиці Аркаса. В цій затишній оселі мешкає сім´я Половчуків: турботливий тато Олег Миколайович, любляча мама Лариса Вікторівна та їх самостійний дев´ятирічний син Вітя.
Привітання
21.12.2018

Допомога Новоєгорівської школи воїнам АТО

Сподіваємося, що ці скромні дитячі дарунки принесуть нашим захисникам хвилини радості та згадку про рідну домівку.
Новини
04.12.2018

Обрали голову Молодіжної ради

У ході голосування головою Молодіжної ради було одноголосно обрано Катерину Леванець. Новообраного керівника привітав голова об’єднаної громади Іван Рубський.
Новини
30.11.2018

Молодіжна рада ознайомилась з доходами 2018року

Також у роботі ради взяли участь завідувач сектору доходів фінансового відділу Лілія Ільчук, менеджер проекту благодійного фонду “Ласка” Лілія Атнажева
Новини
24.10.2018

Проекту нашого мета – довкілля чисте, без сміття!

Компост – це органічні добрива, що утворилися внаслідок розкладання органічних речовин мікроорганізмами.
Новини
29.09.2018

Лідери школи об’єдналися

На основі кращих шкільних традицій кандидати в шкільні президенти розробили програму своїх планів та дій на посаді президента школи.
Новини
24.09.2018

Учнівська конференція «Обираємо шкільний парламент»

Рада учнівського самоврядування нашої школи підготувала звіт про проведену роботу у минулому навчальному році. Конференція затвердила новий склад ради та план заходів...
Новини
15.09.2018

Засідання Молодіжної ради при міському голові

15 січня відбулося засідання Молодіжної ради при міському голові.
Події
15.01.2018

Тренінг для членів Молодіжної ради

15 січня в приміщені міської ради відбувся тренінг для членів Молодіжної ради з написання проектних заявок .
Події
15.01.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше