Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо легалізації праці

Події
14.05.2021

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Баштанської міської ради в складі з КО «Правопорядок» було здійснено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед суб'єктів господарювання міста Баштанки.

Роботодавцям запропоновано проявити свою громадянську свідомість та забезпечити європейський підхід до вирішення питань легального оформлення трудових відносин, а найманих працівників було проінформовано не погоджувалися працювати без належного оформлення трудових відносин.

Новини на цю ж тему

Легалізація трудових відносин триває

19 жовтня представниками робочої групи проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Баштанської міської ради.
Новини
20.10.2022

Питання легалізації зайнятості населення

Служба зайнятості нагадує роботодавцям: у разі офіційного працевлаштування безробітних осіб на новостворені робочі місця працедавці можуть претендувати на отримання компенсації зі сплати єдиного соціального внеску
Події
09.02.2022

Інформаційно-роз'яснювальна робота з питань легалізації праці триває

Представники  Баштанської міської ради, Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, КО «Правопорядок» продовжують зустрічі з підприємцями  з питань належного оформлення трудових відносин. 
Заходи
31.01.2022

Легалізація трудових відносин триває

Проводиться дана робота систематично з метою забезпечення реалізації прав і гарантій працівників, недопущення випадків використання найманої робочої сили без належного оформлення трудових відносин, виплати заробітної плати не менше встановленого законодавством рівня тощо.
Заходи
22.10.2021

Легалізація трудових відносин триває

Фахівці Баштанської міської ради, Головного управління Пенсійного фонду України, Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями та найманими працівниками щодо дотримання законодавства про працю
Заходи
22.10.2021

Легалізація праці: інформаційні рейди тривають

Сьогодні легалізація зайнятості є одним з пріоритетних завдань, як на державному так і на місцевому рівнях, оскільки відносини між роботодавцем та найманим працівником не завжди відповідають нормам чинного законодавства.
Заходи
02.07.2021

Фахівці служби зайнятості відвідали Новоєгорівку

29 червня 2021 року відбувся виїзний захід до Баштанської територіальної громади села Новоєгорівка.
Заходи
29.06.2021

Проведено виїзд робочої групи з питань легалізації найманої праці та зайнятості населення

Сьогодні, 21 травня, робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Баштанської міської ради здійснила рейдовий об’їзд суб'єктів господарювання старостинських округів громади.
Важливо
21.05.2021

Відбулася інформаційна кампанія «Менше сміття – краще життя»

12 квітня працівники КП «Добробут» провели у місті інформаційну кампанію «Менше сміття – краще життя».
Заходи
12.04.2021

Інформаційно-роз'яснювальна кампанія «За чисте довкілля»

Громадкістю проведена інформаційно-роз’яснювальна робота, щодо дотримання вимог дотримання правил благоустрою
Події
06.04.2021

Рейди щодо дотримання протиепідемічних заходів

Проводяться спільні рейди щодо дотримання протиепідемічних заходів, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.
Події
18.03.2021

Інформаційна кампанія "Від дверей до дверей"

Працівником КП "Добробут" разом з начальником КО "Правопорядок" проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил благоустрою.
Заходи
16.02.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше