Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Україні відбудеться другий етап Тижня безпеки дорожнього руху

Анонс подій
13.10.2023

З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні буде проведено другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».

У рамках Тижня Фонд, який уже понад десять років опікується питаннями безпеки на дорогах, планує запустити широку інформаційну кампанію. Зокрема, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів. Фонд пропонує до використання соціальну рекламу (фото, відео) з питань безпечної поведінки дітей у транспорті та на дорогах, які доступні на сайті www.dopomogadtp.com у розділі «Соціальна реклама».

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відео робіт «Безпечна країна» та отримали статус соціальної реклами за висновком Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України. Контент орієнтований на молоде покоління та стосується правило безпечного поводження на вулицях та дорогах, пересування транспортом, необхідності використання світлоповертальних елементів у темний час доби.

Новини на цю ж тему

Право громадян на свободу мирних зібрань

Право громадян на свободу мирних зібрань в Україні гарантується та захищене державою. Реалізація права на мирні зібрання в Україні регулюється актами національного та міжнародного законодавства.
Новини
23.11.2023

Яка різниця між благодійним фондом та громадською організацією

Чи є якась різниця між благодійним фондом (БФ) та громадською організацією (ГО)? Так, вона є, але відмінність між ними така незначна, що їх дуже часто плутають між собою.
Актуально
09.10.2023

Тиждень громадянського суспільства в бібліотеці

У Баштанській публічній бібліотеці в рамках цього Тижня була оформлена книжкова виставка-рекомендація «Закон та право для всіх єдині».
Заходи
18.09.2023

Всеукраїнський тиждень громадянського суспільства

Сьогодні, 14 вересня, у міській раді проведено «круглий стіл» у рамках Тижня громадянського суспільства.
Заходи
14.09.2023

Підготовка до Тижня громадянського суспільства!

Цього року він буде проходити вперше – в період з 11вересня до 17 вересня 2023 року.
Анонс подій
07.09.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше