Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підготовка до Тижня громадянського суспільства!

Анонс подій
07.09.2023
Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.
Цього року він буде проходити вперше – в період з 1️⃣1️⃣ вересня до 1️⃣7️⃣ вересня 2023 року.
Партнерами Міністерство культури та інформаційної політики України у проведенні Тижня є Секретаріат Кабінету Міністрів України, центральні органи виконавчої влади, обласні військові адміністрації, ГО “Центр демократії та верховенства права”, “Український незалежний центр політичних досліджень”, “Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину “Єднання”, Програма розвитку ООН в Україні.
👐 Водночас запрошуємо й інші заінтересовані організації (органи місцевого самоврядування, інститути громадянського суспільства, міжнародні організації) долучитися до проведення Тижня, запланувавши відповідні публічні заходи.
Якщо ваша організація планує провести подію в рамках Тижня громадянського суспільства — пропонуємо вам заповнити форму за посиланням:
Якщо ви зацікавлені взяти участь як учасник та отримати Дайджест Тижня з анонсами подій – просимо вас заповнити наступну форму:
⏳ Відповіді приймаються до 7 вересня 2023 року.

Новини на цю ж тему

Право громадян на свободу мирних зібрань

Право громадян на свободу мирних зібрань в Україні гарантується та захищене державою. Реалізація права на мирні зібрання в Україні регулюється актами національного та міжнародного законодавства.
Новини
23.11.2023

Україні відбудеться другий етап Тижня безпеки дорожнього руху

З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні буде проведено другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».
Анонс подій
13.10.2023

Яка різниця між благодійним фондом та громадською організацією

Чи є якась різниця між благодійним фондом (БФ) та громадською організацією (ГО)? Так, вона є, але відмінність між ними така незначна, що їх дуже часто плутають між собою.
Актуально
09.10.2023

Тиждень громадянського суспільства в бібліотеці

У Баштанській публічній бібліотеці в рамках цього Тижня була оформлена книжкова виставка-рекомендація «Закон та право для всіх єдині».
Заходи
18.09.2023

Всеукраїнський тиждень громадянського суспільства

Сьогодні, 14 вересня, у міській раді проведено «круглий стіл» у рамках Тижня громадянського суспільства.
Заходи
14.09.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше