Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма «Власний дім»

Актуально
02.06.2021

У Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2018-2023 роки, яка спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області. Програма впроваджується за сприяння обласної державної адміністрації та обласної ради.

На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.

Реалізується Програма шляхом надання сільським мешканцям пільгових довгострокових кредитів під 3 відсотки річних на будівництво, реконструкцію, добудову, придбання індивідуальних житлових будинків, заходи з енергозбереження, спорудження інженерних мереж. Також позичальниками можуть бути мешканці міст районного значення.

Рішенням обласної ради від 25 вересня 2020 року №3 затверджено Програму у новій редакції, де збільшено граничні розміри кредиту:

- 400 тис. гривень − спорудження нового житлового будинку;

- 250 тис. гривень − реконструкцію житлового будинку або добудову незавершеного будівництвом житла;

- 300 тис. гривень − придбання житла;

- 150 тис. гривень − заходи з енергозбереження;

- 100 тис. гривень − спорудження інженерних мереж та підключення їх до існуючих комунікацій.

З метою створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області запрошуємо до співпраці.

З питань отримання кредитів звертайтеся до спеціалізованої кредитно фінансової господарської організації «Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», який знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Робоча, 2-А, офіс 508 (телефон 0512-56-34-22, e-mail: skfgo.mk@ukr.net).

Новини на цю ж тему

Про підготовку до проведення конкурсів з призначення управителя багатоквартирного будинку

Протягом останніх восьми років Асоціація управителів житла активно працює над формуванням та розвитком конкурентного і професійного ринку управління багатоквартирними будинками в Україні.
Заходи
12.06.2023

Оголошення про проведення конкурсу на придбання у комунальну власність Баштанської територіальної громади службового житла

Баштанська міська рада має намір придбати на вторинному ринку житловий будинок для забезпечення службовим житлом лікарів КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня Баштанської міської ради Миколаївської області».
Повідомлення
03.05.2023

Придбання у комунальну власність житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам

Баштанська міська рада має намір придбати на вторинному ринку двокімнатну квартиру для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.
Повідомлення
09.10.2021

Триває перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку

Мешканцям Баштанської міської територіальної громади, які перебувають на квартирному обліку, до 31 грудня 2021 року необхідно звернутися до виконавчого комітету Баштанської міської ради (каб. №9, телефон для довідок 2-76-59) для уточнення облікових даних у справах квартирного обліку.
Повідомлення
06.10.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності визнано таким, що не відбувся, оскільки не надійшло жодної заяви.
Повідомлення
27.08.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Баштанська міська рада повідомляє, що за результатами конкурсу, який відбувся 28 травня 2021 року о 13.00 з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності
Повідомлення
31.05.2021

Щодо формування житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб

Баштанська міська рада оголошує про формування житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Баштанської міської ради.
Повідомлення
18.05.2021

Визначили першочерговість ремонту доріг

22 квітня 2021 року відбулося засідання комісії по обстеженню дорожньої мережі Баштанської територіальної громади, яку провів голова комісії, заступник міського голови Олександр Васильєв.
Заходи
22.04.2021

До уваги мешканців багатоквартирних будинків!

Форми управління багатоквартирним будинком. Яку обираєте Ви?
Заходи
12.04.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше