Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Повідомлення
21.02.2022

Шановні жителі територіальної громади!

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IY та Методики проведення аналізу регуляторного акта, затвердженої постановою України від 11.03.2004 №308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту виконавчого комітету Баштанської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для  розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, торгових майданчиків, тимчасових атракціонів» на території Баштанської міської територіальної громади.

Метою зазначеного проєкту рішення є надання у тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, торгових майданчиків, тимчасових атракціонів на території Баштанської міської територіальної громади, підвищити вимоги до суб’єктів господарювання щодо забезпечення безпечної експлуатації атракціонів на території міста, запобігання виникнення нещасних випадків, збільшити кількість робочих місць для суб’єктів малого підприємництва та дозволить балансоутримувачам залучити кошти в бюджет громади.

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є відділ з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту виконавчого комітету Баштанської міської ради.

Строк отримання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення в друкованих ЗМІ.

З аналізом регуляторного впливу та додатками до проєкту рішення з 21.02.2022 року можна ознайомитися на офіційному сайті Баштанської міської ради в мережі Інтернет: https://bashtanskaotg@gov.ua у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у письмовій формі за поштовою адресою: Миколаївська область, 56101, м. Баштанка, вул. Героїв Небесної сотні, 38.

Новини на цю ж тему

Відбулося засідання круглого столу стосовно перейменування міста

26 грудня 2023 року у Баштанському краєзнавчому музеї відбулось громадське обговорення у формі «круглого столу» щодо перейменування міста Баштанка.
Громадське обговорення
26.12.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць та села на території Баштанської міської територіальної громади

Мета проведення громадського обговорення: забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Баштанської міської ради, вивчення думки громадськості щодо перейменування вулиць, села на території Баштанської міської територіальної громади.
Повідомлення
03.10.2023

До уваги жителів Баштанської територіальної громади!

20 грудня 2021 року о 14.00 у залі засідань міської ради відбудеться громадське обговорення проєкту рішення бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2022 рік.
Повідомлення
17.12.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо затвердження Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік

14 грудня 2021 року о 14.00 в залі засідань міської ради за адресою: вул. Героїв Небесної сотні, 38 відбудеться громадське обговорення проєкту Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік
Повідомлення
01.12.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо абонентської плати за вивезення твердих побутових відходів

Шановні жителі мікрорайону «Зоря Інгулу»! Запрошуємо вас взяти участь у громадських обговореннях щодо введення абонентської плати за вивіз твердих побутових відходів у вашому мікрорайоні, що відбудуться 11 серпня 2021 року о 19.00, біля дитячого майданчика, що на вулиці Грушева..
Повідомлення
09.08.2021

Відбулися громадські обговорення

29 червня 2021 року о 17.00 на території мікрорайону «Зоря Інгулу» відбулись громадські слухання щодо введення абонентської плати за вивезення твердих побутових відходів у цьому мікрорайоні.
Громадське обговорення
29.06.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо абонентської плати за вивезення твердих побутових відходів

До уваги жителів мікрорайону "Зоря Інгулу"!
Повідомлення
14.06.2021

Громадське обговореннях проєкту Національної стратегії створення безбар'єрного простору в Україні

Запрошуємо представників громадських, благодійних, міжнародних організацій, органів державної влади, а також інших експертів та фахівців аналітичних центрів і організацій громадянського суспільства
Повідомлення
18.03.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше