Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо затвердження Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік

Повідомлення
01.12.2021

Шановні жителі Баштанської територіальної громади!

Відповідно до розпорядження міського голови від 30.11.2021 № 274-р «Про проведення громадського обговорення проєкту Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю в Баштанській міській раді на 2022 рік» 14 грудня 2021 року о 14.00 в залі засідань міської ради за адресою: вул. Героїв Небесної сотні, 38 відбудеться громадське обговорення проєкту Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік з метою підвищення рівня взаємодії органів виконавчої влади та організацій громадянського суспільства, відкритості прийняття управлінських рішень.

З Орієнтовним планом проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Баштанської міської ради в розділі «Консультації з громадськістю» («Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо затвердження Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік»).

Пропозиції (зауваження) до Орієнтовного плану можна подавати до 10 грудня 2021 року в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, за адресою: вул. Героїв Небесної сотні, 38 (каб. № 6) або на електронну адресу bashtanka.zmi@ukr.net.

Довідки за телефоном 2-70-67.

Новини на цю ж тему

Відбулося засідання круглого столу стосовно перейменування міста

26 грудня 2023 року у Баштанському краєзнавчому музеї відбулось громадське обговорення у формі «круглого столу» щодо перейменування міста Баштанка.
Громадське обговорення
26.12.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць та села на території Баштанської міської територіальної громади

Мета проведення громадського обговорення: забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Баштанської міської ради, вивчення думки громадськості щодо перейменування вулиць, села на території Баштанської міської територіальної громади.
Повідомлення
03.10.2023

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Проєкт рішення Баштанської міської ради «Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, торгових майданчиків, тимчасових атракціонів»
Повідомлення
21.02.2022

До уваги жителів Баштанської територіальної громади!

20 грудня 2021 року о 14.00 у залі засідань міської ради відбудеться громадське обговорення проєкту рішення бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2022 рік.
Повідомлення
17.12.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо абонентської плати за вивезення твердих побутових відходів

Шановні жителі мікрорайону «Зоря Інгулу»! Запрошуємо вас взяти участь у громадських обговореннях щодо введення абонентської плати за вивіз твердих побутових відходів у вашому мікрорайоні, що відбудуться 11 серпня 2021 року о 19.00, біля дитячого майданчика, що на вулиці Грушева..
Повідомлення
09.08.2021

Відбулися громадські обговорення

29 червня 2021 року о 17.00 на території мікрорайону «Зоря Інгулу» відбулись громадські слухання щодо введення абонентської плати за вивезення твердих побутових відходів у цьому мікрорайоні.
Громадське обговорення
29.06.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо абонентської плати за вивезення твердих побутових відходів

До уваги жителів мікрорайону "Зоря Інгулу"!
Повідомлення
14.06.2021

Громадське обговореннях проєкту Національної стратегії створення безбар'єрного простору в Україні

Запрошуємо представників громадських, благодійних, міжнародних організацій, органів державної влади, а також інших експертів та фахівців аналітичних центрів і організацій громадянського суспільства
Повідомлення
18.03.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше