Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі

Новини

Дата публікації

Виберіть дату

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Розпочинаємо роботу над Стратегією розвитку громади

Пропонуємо кожному жителю Баштанської громади пройти коротке опитування, аби фахівці могли окреслити вектори формування стратегії.
Повідомлення
25.03.2024

Баштанка пам'ятає і шанує героїв Чорнобиля

26 квітня у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у Баштанці відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятного знаку. До заходу долучилися представники міської влади, поліції, культури та громадськість.
Заходи
26.04.2024

Звернення міського голови у Міжнародний день пам’яті Чорнобильської трагедії

Сьогодні, 26 квітня, ми відзначаємо 38-і роковини Чорнобильської катастрофи – жахливої трагедії, яка стала глибокою раною на тілі нашої нації. Це не просто річниця, це день пам'яті, день скорботи і вдячності.
Звернення
26.04.2024

Національна програма залучення молоді до відновлення України

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з громадською організацією «Молодіжний центр Волині» у межах проєктів UNDP «Підтримка громадянського суспільства та молоді»
Актуально
25.04.2024

Візит програмного спеціаліста DOBRE Наталії Ващиленко до Баштанської громади

Сьогодні, 25 квітня, Баштанську громаду з робочим візитом відвідала програмний спеціаліст програми DOBRE Наталія Ващиленко.
Новини
25.04.2024

Звіт про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць на території Баштанської міської територіальної громади

Підведені підсумки громадського обговорення, про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць  на території Баштанської міської територіальної громади, яке було розпочато 12 квітня 2024 року.
Звіт
24.04.2024

"Креативна Хата" в Баштанці: Нові можливості для молоді!

Сьогодні, 24 квітня, у Баштанці відкрили молодіжний простір «Креативна Хата».🏡 Це не просто місце, це справжній осередок креативності, енергії та можливостей.
Події
24.04.2024

Відкриття нового LED-екрану в Баштанці: крок до кращого інформування громади

Проєкт "Громада на екрані" став реальністю завдяки старанням талановитої молоді. Ініціатива учнів Баштанського ліцею №2 "Tomodachi" є чудовим прикладом того, як юне покоління може творити позитивні зміни у своїй громаді. Перемога в конкурсі UActive, який реалізує міжнародний благодійний фонд SavED,
Відлуння свята
23.04.2024

Оголошення про проведення земельних торгів

24 травня 2024 року відбудеться проведення земельних торгів у вигляді електронного аукціону щодо продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності
Повідомлення
23.04.2024

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ ІНФОРМУЄ НАСЕЛЕННЯ!

Останнім часом значно збільшилась кількість травмувань сторонніх осіб, у тому числі й дітей на обладнанні енергопостачальних організацій України.
Важливо
22.04.2024

Девіз Всесвітнього дня охорони праці 2024 року

Міжнародна організація праці (далі — МОП) — одна із найстаріших міжнародних міжурядових організацій. Своїми першочерговими завданнями МОП визначає: підтримку демократії і соціального діалогу, боротьбу з бідністю і безробіттям, заборону дитячої праці.
Новини
22.04.2024

Ми твердо і непохитно стоїмо на боці України: Миколаївщину відвідав Віцеканцлер Німеччини Роберт Габек

У пʼятницю, 19 квітня, у Миколаївській області з візитом перебувала німецька делегація на чолі з Федеральним Віцеканцлером, Міністром економіки та захисту клімату Федеративної Республіки Німеччина Робертом Габеком.
Події
21.04.2024

Знайомство двох поколінь: між ними - дорога, довжиною з життя...

«Я Баштанку"-- ці слова звучали сьогодні постійно під час зустрічі в «Калині" студентів/викладачів Університету третього покоління й молодіжної волонтерської команди "CreActive".
Новини
19.04.2024

Відбулось засідання виконавчого комітету Баштанської міської ради

Сьогодні, 18 квітня, під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.
Виконком
18.04.2024

Продовжуємо співпрацю з партнерами задля підтримки громади

Наша громада активно співпрацює з фондами та громадськими організаціями! Це чудовий спосіб налагодити зв'язки, отримати підтримку та реалізувати важливі проекти, які приносять користь громаді. Сьогодні відбулась конструктивна зустріч з представниками World Food Programme.
Новини
17.04.2024

Система БПД випустила збірку успішних прикладів надання допомоги людям з інвалідністю

Люди з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, яка не перевищує двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб (у 2024 році — 6056 грн), можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД).
Безоплатна правнича допомога
17.04.2024

Засідання робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади .

16 квітня у Баштанській громаді відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення громади у рамках співпраці з Програмою розвитку ООН.
Заходи
17.04.2024

Засідання виконавчого комітету міської ради

18 квітня 2024 року о *** годині у приміщенні *****  з таким порядком денним:
Повідомлення
16.04.2024

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року
Повідомлення
16.04.2024

Готуємось до зарахування майбутніх першокласників: прийом заяв та документів

З 11 квітня 2024 року розпочинається прийом заяв про зарахування дітей до 1-го класу закладів загальної середньої освіти Баштанської міської ради на 2024-2025 навчальний рік відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Баштанської міської ради № 42 від 10.04.2024р.
Повідомлення
12.04.2024

13 квітня в Миколаївській області оголошено день жалоби

13 квітня у Миколаївській області оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по місту Миколаєву
Повідомлення
12.04.2024

Територія обслуговування закладами освіти Баштанської міської ради

На виконання статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування», частини 2 статті 66 Закону України «Про освіту», абзацу третього пункту 1 статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684
Повідомлення
12.04.2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки на території Баштанської міської територіальної громади

Мета проведення громадського обговорення: забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Баштанської  міської  ради, вивчення думки громадськості щодо перейменування вулиць  на території Баштанської  міської територіальної громади .
Повідомлення
12.04.2024

Громадське опитування щодо перейменування вулиць у Баштанській громаді

На виконання чинного законодавства України щодо очищення топонімічного простору від імперських російських маркерів, пропонуємо перейменувати вулиці.
Опитування
12.04.2024

Відбулося засідання позачергової сесії міської ради

11 квітня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулося засідання ХLІІI позачергової сесії міської ради, у якій взяли участь 18 із 22 депутатів.
Сесія
11.04.2024

У Баштанці вшанували жертв нацистських концтаборів

Міжнародний день визволення в'язнів нацистських концтаборів — пам'ятна дата, що відзначається громадськими організаціями та органами влади в Україні та на честь події, яка мала місце 11 квітня 1945 року
Заходи
11.04.2024

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів нацистських концтаборів

Щорічно, 11 квітня, згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН, світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме цього дня, у 1945 році, в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя.
Звернення
11.04.2024

Про заборону купання на водоймах в межах Баштанської громади

На засіданні виконавчого комітету Баштанської міської ради 10 квітня 2024 року було прийнято рішення
Повідомлення
10.04.2024

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Баштанської міської ради

Сьогодні, 10 квітня, під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, у якому взяли участь 22 члени виконкому із 35.
Виконком
10.04.2024

Пам`ятка щодо забезпечення протипожежного захисту сільгоспугідь

З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання лісів, торфовищ та сільгоспугідь.
Важливо
09.04.2024

Відбулася зустріч із представниками Дитячого фонду ООН (UNICEF)

9️⃣квітня Баштанську громаду відвідала команда Дитячого фонду ООН (UNICEF). ☝️Варто зауважити, що для співпраці у Миколаївській області фондом було відібрано дві пріоритетні громади Баштанську та Миколаївську.
Новини
09.04.2024

Молодь Баштанщини в «VolunTEENS»

Молодь Баштанщини в «VolunTEENS», освітньому проєкті Української Волонтерської Служби, що втілюється за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
Новини
09.04.2024

Повідомлення про скликання ХLІІI позачергової сесії міської ради восьмого скликання

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Регламенту роботи Баштанської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 15.12.2020 року №2, 11 квітня 2024 року об **.** скликається ХLІІI позачергова сесія міської ради.
Повідомлення
09.04.2024

Засідання виконавчого комітету міської ради

10 квітня 2024 року о *** годині у приміщенні ***** відбудеться засідання виконавчого комітету
Повідомлення
08.04.2024

Перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня 2024 року

Так, з 1 квітня пенсії автоматично перерахують пенсіонерам, які після призначення / попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та на 1 березня 2024 року набули 24 місяці страхового стажу, або які відпрацювали менше ніж 24 місяців, але після призначення чи попереднього перерахунку пенсії
Повідомлення
05.04.2024

Відкриття сезону веслування на байдарках і каное у Баштанці

5 квітня в Баштанці урочисто відкрили сезон веслування на байдарках і каное. Це перші змагання з цього виду спорту в 2024 році, які зібрали 90 спортсменів з різних куточків Миколаївської області.
Спортивні досягнення
05.04.2024

ШУКАЄМО АКТИВНИХ ГРОМАДЯН!

Якщо вам небайдужий розвиток громади, ви добре розумієте її проблеми, прагнете змін і готові виділити час на допомогу громаді, запрошуємо вас долучитися до ініціативної команди, яка буде допомогати у реалізації створення громадського простору.
Опитування
04.04.2024

Робота над оновленням Стратегії розвитку Баштанської громади продовжується

2 квітня відбулось виїзне засідання робочої групи з представниками UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в Явкинському старостаті.
Новини
03.04.2024

Офіційний візит делегації UNDP Ukraine

2 квітня 2024 року постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Яко Сільє разом з командою відвідали Баштанську громаду, а саме Явкинський старостат, де функціонує громадський простір "Я в кіно". Даний проєкт був реалізований за сприяння UNDP та Уряду Данії.
Новини
03.04.2024

Засідання виконавчого комітету міської ради

4.04.2024 року  о  ***  відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради (дистанційно)
Повідомлення
02.04.2024

Впровадження міжнародних стандартів: у поліції розпочала роботу «зелена кімната»

Новий простір допоможе дітям почуватися безпечно та комфортно, а також отримати кваліфіковану допомогу фахівців.Це дійсно важливий крок у справі захисту прав дітей.
Новини
02.04.2024

Лекція "ЕкоЗагроза": інформування та активізація громадськості

29 березня в приміщенні міської ради відбулася лекція "ЕкоЗагроза", організована за участю представників апарату міської ради та обласного управління екології. Захід мав на меті інформувати про актуальні екологічні проблеми міста та регіону, а також мотивувати людей до активної участі у їх вир
Заходи
01.04.2024

Увага! Зміни у системі надання безоплатної правничої допомоги

Безоплатні послуги юриста / адвоката можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги
Безоплатна правнича допомога
01.04.2024

Графік планових відключень електропостачання у квітні

ГРАФІК ПЛАНОВИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ в зв’язку з ремонтними роботами на електрообладнанні Баштанського РЕМ АТ «Миколаївобленерго» на території Баштанської ОТГ у квітні місяці 2024р.
Повідомлення
01.04.2024

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС

1 квітня 2024 року заступник міського голови Олександр Васильєв провів чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській міській раді за участю представників ДСНС, керівників комунальних установ та структурних підрозділів міськвиконкому.
Заходи
01.04.2024

Розпочинаємо співпрацю з новими партнерами задля підтримки громади

2️⃣9️⃣ березня представники DanChurchAid (DCA) в рамках проєкту «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив в регіоні» відвідали Баштанську громаду з робочим візитом.
Новини
29.03.2024

Розпочали роботу щодо облаштування громадського простору у співпраці з  Фондом «Партнерство за сильну Україну»

Днями у бібліотеці відбулася зустріч молоді та представників старшого покоління з представниками Фонду «Партнерство за сильну Україну». Метою зустрічі було обговорення та спільне планування облаштування громадського простору.
Новини
29.03.2024

Звернення щодо проведення місячника благоустрою у Баштанській громаді

З приходом весни та тепла очі очікують охайної та чистої громади, яка потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.
Звернення
29.03.2024

Ціни на житлово-комунальні послуги та продукти харчування на контролі

Урядом відновлюються позапланові перевірки у сфері надання житлово-комунальних послуг. Відповідну постанову №261 ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 8 березня 2024 року, шляхом внесення змін до постанови №303 від 13.03.2022, яка встановлювала мораторій на проведення заходів
Повідомлення
27.03.2024

Правова підтримка для засуджених

Багато хто з клієнтів пробації, стискаючись з проблемами цивільноправового характеру, не мають ні досвіду, ні практичного розуміння, як вирішити те чи інше питання. Тому 25 березня 2024 року персоналом Баштанського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації»
Новини
27.03.2024

Увага! На території Баштанського району продовжує діяти комендантська година

На території Баштанського району продовжує діяти комендантська година та спеціальний режим світломаскування в режимі повного затемнення з 00.00 год. до 05.00 год.
Важливо
27.03.2024
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше