Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Креативна Хата" в Баштанці: Нові можливості для молоді!

Події
24.04.2024

Сьогодні, 24 квітня, у Баштанці відкрили молодіжний простір «Креативна Хата».🏡 Це не просто місце, це справжній осередок креативності, енергії та можливостей.

✔️Ідея створення простору виникла зі щирого бажання дати молоді все необхідне для розвитку, самореалізації та спілкування. 💯Тепер у громаді є місце, де молодь може збиратись, планувати свої проєкти, організовувати події та проводити вільний час із користю.

🎉Відкриття "Креативної Хати" в Баштанці - це не просто створення нового простору для молоді, це інвестиція в майбутнє міста та всієї України. 🇺🇦Цей центр має потенціал стати потужним каталізатором для розвитку активної молоді, яка зможе не лише відбудувати своє містечко, але й зробити значний внесок у розвиток всієї країни.

📌Відкриття молодіжного простору в Баштанці стало можливим завдяки згуртованості та підтримці з боку потужних партнерів, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Уряду Японії, UPSHIFT та ГО «Потрібні тут», які поділяють спільне бажання інвестувати в майбутнє молоді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше