Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання секторальної платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції»

Новини
27.09.2018

27 вересня 2018 р. на запрошення Асоціації об’єднаних територіальних громад голова об’єднаної громади Іван Рубський, начальник відділу з питань розвитку економіки, торгівлі та спадкування Олена Комощук, начальник відділу містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту Леонід Сириця взяли участь у виїзному семінарі – експертного засідання секторальної платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» на тему: «Впровадження ефективного землекористування та містобудівної діяльності в Коблівській ОТГ», який проходив за сприяння Швейцарсько-українського проекту «DESPRO».


Зі вступним словом до присутніх звернулися голова Коблівської ОТГ в Панич, голова секторальної платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» Асоціації ОТГ, голова Баштанської ОТГ Іван Рубський, експерт, модератор секторальної платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» Асоціації ОТГ Анжеліка Близнюк.

Учасники семінару ознайомилися з ходом реалізації урядової програми з питань передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад України. Розглянули питання щодо ефективного регулювання містобудівної діяльності та актуальні питання, проблеми та ризики  в сфері землекористування в Коблівській ОТГ.

У ході робочої дискусії присутні ознайомилися з кращими практиками в сфері просторового розвитку Красносільської ОТГ та Баштанської ОТГ, про які розповіли голови об’єднаних громад.

На завершення присутні ознайомилися з інфраструктурою Коблівської ОТГ.


Новини на цю ж тему

До уваги малого та середнього бізнесу!

Програма міжнародної технічної допомоги.
Новини
23.06.2023

єРОБОТА: гранти від держави на відкриття чи розвиток бізнесу

Урядовий проєкт «єРобота» передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання.
Новини
20.06.2023

Гранти для ветеранів!

Нові бізнес-можливості для українських ветеранів.
Новини
20.06.2023

5 кроків для успішного початку або розвитку власної справи

Звертаємо увагу бажаючих отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу!
Новини
20.06.2023

Діє грантова програма для бізнесу у прифронтових областях

Євросоюз продовжує надавати допомогу Україні в межах ініціативи EU4Business – розвиток малих і середніх підприємств. Один із напрямів програми – підприємства з прифронтових і деокупованих територій. Нещодавно стартував черговий конкурс на їх підтримку
Новини
06.04.2023

Допомогти може кожен: як підтримати економіку України під час війни

У такі непрості часи ми маємо згуртуватися й усі разом допомогти нашій країні триматися на плаву.
Новини
05.04.2022

Про кращі практики у птахівництві

До вашої уваги презентація Центру обслуговування із птахівництва, який нещодавно створено на Харківщині. Центр надає широкий асортимент послуг для птахівників, а також має свою експериментальну ферму, на якій утримуються кури та індики вітчизняних порід.
Новини
04.02.2022

Відбулося засідання робочої групи

15 грудня відбулось засідання робочої групи з розроблення проекту Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Баштанській територіальній громаді на 2022-2024 роки.
Новини
15.12.2021

Розпочато прийом документів з конкурсного відбору проєктів

Розпочато прийом документів для участі у конкурсному відборі проєктів з отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію проєктів.
Повідомлення
24.03.2021

Щодо прощення (списання) податкового боргу та фінансових санкцій

Штрафні санкції та пеня, що залишилися несплаченими на дату повної сплати податкового боргу з основного платежу, підлягають списанню за заявою платника податків
Важливо
10.02.2021

Бджолярі обговорили створення кооперативу

 Начальник відділу енергоменеджменту, муніципальних ініціатив та інвестицій Наталія Шафорост рекомендувала спілчанам створити та зареєструвати кооператив, що надасть можливість отримувати гранти, розвивати власний бізнес та створювати нові робочі місця.
Заходи
21.01.2020

Відбулося засідання робочої групи з місцевого економічного розвитку Баштанської міської ради

Після обговорення запропонованих проектів члени робочої групи зупинилися на проектах з переробки зернових на борошно, макаронні вироби, крупи тощо та переробці фруктів.
Події
02.10.2018

Зустріч робочої групи по підготовці проекту промислового парку

З метою посилення конкурентоспроможності на міжнародних ринках Україні також необхідно розвивати принципово нові формати організації виробництва.
Новини
30.08.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше