Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуємо роботу над пріоритетними завданнями

Новини
16.07.2021
16 липня міський голова Олександр Береговий , секретар міської ради Інна Гомерська зустрілись із заступником голови ОДА з питань цифрового розвитку цифрових трансформацій та цифровізації Романом Пашнєвим.
 
У ході зустрічі відвідали відділення у якому надаються адміністративні послуги, поспілкувались з працівниками та оглянули приміщення в якому планується облаштувати новий ЦНАП.
 
«Відкриття нового центру надання адмінпослуг – це одне із пріорітетних завдань для нашої громади. Основною проблемою, на вирішення якої спрямований проєкт є відсутність умов для надання якісних адміністративних послуг мешканцям громади , а також прилеглих населених пунктів, особливо для осіб з інвалідністю.»,- зауважив міський голова Олександр Береговий.
 
Під час зустрічі йшлося про формат створення ЦНАПу та віддалених робочих місць, основний акцент робився на якості адміністративних послуг.

Новини на цю ж тему

Мобільний офіс – це ще один крок на зустріч жителям громади

Баштанська громада продовжує працювати над створенням комфортних умов для отримання державних послуг місцевими жителями. Нещодавно в рамках реалізації програми розвитку ООН, ми отримали черговий подарунок, а саме Мобільний офіс.
Новини
26.07.2023

Продовжуємо покращення доступності послуг у громаді разом з проєктом PROSTO

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» є шведсько-українським проєктом для України з підтримки реформи децентралізації. Його мета – посилити потенціал місцевих органів влади надавати послуги на благо жителів України.
Новини
29.06.2023

Надання експертної підтримки Баштанській громаді від проєкту PROSTO

26 січня для детального вивчення діяльності нашої громади та формування подальших кроків участі в Проєкті відбувся установчий візит експертів Проєкту PROSTO.
Події
26.01.2022

До уваги громади

Баштанська міська рада повідомляє про те, що через перебування фахівців на лікарняних центр надання адміністративних послуг тимчасово призупиняє надання таких послуг
Повідомлення
18.03.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше