Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги громади

Повідомлення
18.03.2021

Шановна громадо!

Баштанська міська рада повідомляє про те, що через перебування фахівців на лікарняних центр надання адміністративних послуг тимчасово призупиняє надання таких послуг: державна реєстрація юридичних осіб, громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, та фізичних осіб – підприємців, реєстрації (перебування) зняття з реєстрації місця проживання громадян.

Просимо вибачити за тимчасові незручності.

Виконавчий комітет міської ради

Новини на цю ж тему

Мобільний офіс – це ще один крок на зустріч жителям громади

Баштанська громада продовжує працювати над створенням комфортних умов для отримання державних послуг місцевими жителями. Нещодавно в рамках реалізації програми розвитку ООН, ми отримали черговий подарунок, а саме Мобільний офіс.
Новини
26.07.2023

Продовжуємо покращення доступності послуг у громаді разом з проєктом PROSTO

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» є шведсько-українським проєктом для України з підтримки реформи децентралізації. Його мета – посилити потенціал місцевих органів влади надавати послуги на благо жителів України.
Новини
29.06.2023

Надання експертної підтримки Баштанській громаді від проєкту PROSTO

26 січня для детального вивчення діяльності нашої громади та формування подальших кроків участі в Проєкті відбувся установчий візит експертів Проєкту PROSTO.
Події
26.01.2022

Продовжуємо роботу над пріоритетними завданнями

16 липня міський голова Олександр Береговий , секретар міської ради Інна Гомерська зустрілись із заступником голови ОДА з питань цифрового розвитку цифрових трансформацій та цифровізації Романом Пашнєвим.
Новини
16.07.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше