Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Міжнародним днем логопеда

Привітання
13.11.2018

14 листопада світ святкує Міжнародний день логопеда – професійне свято представників однієї з найбільш важливих соціальних професій.

Логопед займається з дітьми і дорослими з особливими проблемами – порушеннями у вимові звуків, порушеннями листи, труднощами з членороздільної промовою – перелік значно ширший поширених стереотипів.

Ці фахівці працюють в школах, поліклініках, відкривають свої власні кабінети, але об’єднує їх одна спільна риса – усі без винятку логопеди прагнуть допомогти своїм пацієнтам. Професія логопеда – досить важлива і цінна, особливо для підростаючого покоління, адже тільки логопед може вирішити проблему із різними порушеннями як усного, так і писемного мовлення. Корегуючи мовлення, логопеди повертають людині розкіш людського спілкування, дають можливість активно жити в суспільстві, успішно вчитися в школі.

Прийміть вітання, дорогі логопеди, самі терплячі, уважні. Будьте щасливі, по життю йдіть з відкритим для любові і мрії серцем! Успіхів вам!

З повагою – міський голова І.В. Рубський

Новини на цю ж тему

Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр отримав спецавтомобіль для дітей з особливими освітніми потребами

27 березня 2020 року Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр отримав спеціальний автомобіль для надання додаткових психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами.
Новини
27.03.2020

Відбулося навчання для асистентів вчителів інклюзивних класів

У Баштанському міському інклюзивно-ресурсному центрі відбулася зустріч з асистентами учителів інклюзивних класів.
Новини
04.02.2020

Нарада педагогів Баштанської громади «Організація інклюзивного навчання в закладі освіти»

 Із початку нового навчального 2019-2020 року у закладах загальної середньої освіти Баштанської територіальної громади 9 дітей почали своє навчання за інклюзивною формою.
Новини
06.09.2019

Про інклюзивне навчання для педагогів

17 травня в рамках чесько-українського проекту «На шляху до інклюзії» фахівцями Баштанського міського інклюзивно-ресурсного центру проведено кейс-семінар  «Психолого-педагогічний супровід інклюзивного навчання».
Події
17.05.2019

Впровадження системи АІС «Україна.Інклюзія» в Миколаївській області

21 лютого на базі МОІППО за підтримки Міністерства освіти і науки України, яким було закуплено АС «ІРЦ» для інклюзивно-ресурсних центрів України, проведено навчання директорів та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Миколаївської області щодо ведення системи автоматизації роботи інклюзивно-ресурсни
Події
22.02.2019

Зустріч зі спеціалістами Баштанського міського інклюзивно ресурсного центру

25 січня у Баштанському ЗДО №4 «Дюймовочка» відбувся семінар щодо впровадження інклюзії в заклади дошкільної освіти
Новини
26.01.2019

Семінар по впровадженню інклюзії в дошкільних закладах

18 січня у Баштанському ЗДО №2 «Віночок» відбувся семінар по впровадженню інклюзії в дошкільні заклади, який провели спеціалісти Баштанського міського інклюзивно – ресурсного центру .
Заходи
18.01.2019

Обстеження приміщення Баштанського міського інклюзивно-ресурсного центру

26 грудня голова об’єднаної громади Іван Рубський, виконувач функцій та повноважень голови Баштанської райдержадміністрації Олександр Славінський разом з головами постійних комісій міської ради обстежили приміщення Баштанського міського інклюзивно-ресурсного центру.
Заходи
26.12.2018

Оголошується конкурс на посаду вчителя-реабілітолога

Оголошується конкурс на посаду вчителя-реабілітолога
Вакансія
31.10.2018

Вакантні посади педагогічних працівників комунальної установи

Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області оголошує конкурс на посади педагогічних працівників:
Вакансія
10.07.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше