Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадо! Черговий вандалізм!

Актуально
12.10.2021

В ніч з 10 на 11 жовтня співробітники КО «Правопорядок» виявили, що на новій огорожі на ярмарковій площі:

❌ зняті плафони з ліхтарів;

❌ пошкоджено огорожу;

❌ майно та обладнання потребує ремонту.

Нагадаємо, що 19 вересня відбулося урочисте відкриття ярмарково-фестивальної площі. А на сьогодні майно вже потребує вартісного ремонту.

Невже розруха та безлад – це все, до чого ми прагнемо?! Давайте дбайливо ставитись до нашого майна! До тих позитивних змін, які кропіткою працею творяться задля нашої громади.

Площа створена аби стати простором, де місцеві підприємці мають можливість продавати власноруч вирощену або виготовлену продукцію. Але, якщо у когось на думці є лише прагнення ламати наше спільне майно – ліпше залишайтесь вдома та зберігайте дистанцію з усіма сучасними об’єктами, які зроблені, на жаль, не для вас.

Скажімо ВАНДАЛІЗМУ «НІ»! Якщо хтось має якусь інформацію щодо того, хто міг пошкодити огорожу на Ярмарковій отримає винагороду 3 000 грн. Повідомляйте про це як правоохоронні органи за телефоном 102, так і міську раду за телефоном 2-73-85.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше