Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Христофорівці відзначили свято Водохреща

Відлуння свята
19.01.2018

19 січня христофорівці відзначили свято Водохреща (Йордан). Це третє найбільше й завершальне свято різдвяно – новорічного циклу. З ним пов’язують хрещення на Йордані Ісуса Христа. У церквах святять воду, в прорубах – лід. Після недовгої відправи священик занурює в ополонку хреста, а в цей час всі , хто хоче зануритися у воду, говорять слова: “Во Йордані хрещуся, тобі, Господи!” і занурюються у воду.


У нас, у селі Христофорівка, свято розпочалося зі служби священика у церкві, а потім охочі мешканці села занурилися у води річки Інгул на вже традиційному місці, де завжди проходить це дійство. Цьогоріч В. Позіхайло, Т. В. Цимбалюк, сім’я т.в.о.старости О. В. Золотухіної, О. Я. Юрчик, О. М. Голуб, О. М. Шаповалов із задоволенням занурились у стихії священної води.


Розпалене вогнище нагадувало про всесильні стихії природи: землю, воду, вогонь, повітря, які завжди допомагають людям, очищаючи і душу, і тіло від хвороб.


Після святкової купелі, попивши гарячого чаю та перекусивши бутербродами, які організував Христофорівський територіальний орган Баштанської міської ради, щасливі учасники повернулися додому.

Після Водохреща всі люди повертаються до своїх будинків. Окроплюють свяченою водою свої домівки, весь господарський двір.

Свято відбулося!


Новини на цю ж тему

У Баштанці відбувся Міжконфесійний молитовний марафон «Весна перемоги»

У неділю з нагоди Великодня у Баштанці відбувся Міжконфесійний молитовний марафон «Весна перемоги».
Події
16.04.2023

Святкова ялинка в нашому героїчному маленькому місті Баштанка

Ось і в нашому рідному місті майорить найкраща Ялинка Незламності. Вона, як впевненість у нашу Перемогу, майорить жовто-блакитними кольорами на площі біля Будинку культури.
Новини
03.01.2023

Свято наближається!

Сьогодні, 28 грудня, фахівці Баштанського міського інклюзивно - ресурсного центру привітали своїх вихованців з новорічними святами.
Новини
28.12.2022

Новорічна фотозона в міському Будинку культури

Новорічні свята пролітають як одна мить.Але спогади про них нам би хотілося зберегти якомога довше!
Анонс подій
28.12.2022

Святкове дійство для дітей з сімей, які вимушено залишили свої домівки через війну

Новорічні свята — це улюблені свята чи не кожної родини. У ці дні незриме тепло родинного багаття зігріває серце кожної людини, де б вона не опинилася.
Заходи
22.12.2022

Відзначення 103-ої річниці Дня Соборності України «Благословенні будьмо та єдині»

Урочисті заходи до Дня Соборності та Свободи України, відбулися сьогодні, 21 січня у приміщенні Баштанського міського будинку культури,
Заходи
21.01.2022

З Днем Соборності України!

День Соборності України - Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День Соборності України» від 21 січня 1999 року. Відзначається щорічно 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, яке відбулося в 1919
Події
18.01.2022

Міський голова привітав дітей будинків сімейного типу

17 грудня міський голова Олександр Береговий відвідав та привітав дітей - вихованців двох дитячих будинків сімейного типу Баштанки
Події
18.12.2021

День Збройних Сил України в Плющівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в Плющівській  ЗОШ І-ІІІ ступенів серед учнівської молоді проведені заходи, спрямовані на виховання патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.
Заходи
06.12.2021

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Щорічно в першу неділю жовтня Україна святкує День вчителя – професійне свято працівників освіти.
Заходи
30.09.2021

147 річниця села Новоєгорівка

Цього року, щоб потрапити на свято гостям потрібно було пройти вакцинування, та отримати сертифікат вакцинації.
Заходи
27.09.2021

Традиційний краєзнавчий foot-квест до Дня міста

«Баштанка: знайома і незнайома» - під такою назвою 19 вересня Баштанська публічна бібліотека провела захоплюючий краєзнавчий foot-квест, присвячений 215-ій річниці від дня заснування нашого рідного міста.
Події
21.09.2021

Дружний візит з Польщі

17 вересня з дружним візитом до Баштанки завітала делегація з польського міста побратима Солець Куявського Куявсько- Поморського воєводства у складі бурміста гміни Тереси Субстик, пана головуючого гміни Бартоломея Чакі та голови правління товариства розвитку Сольця Куявського Ельжбети Висоцької.
Новини
17.09.2021

239 річницю відзначило село Піски

11 вересня своє день народження відзначило село Піски Баштанської територіальної громади
Заходи
12.09.2021

Найкращих підприємців відзначили в святковий день

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні.
Заходи
03.09.2021

Відбулися урочистості з нагоди святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Прапора України

20 серпня 2021 року в Баштанському міському Будинку культури відбулося урочисто-святкове дійство, присвячене Дню Державного Прапора та 30-й річниці Незалежності України
Заходи
20.08.2021

У Баштанському опорному закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся випускний вечір

Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням.
Відлуння свята
03.07.2021

Урочисті заходи до 25 річниці Конституції України

25 червня в Баштанському міському будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди 25 річниці Конституції України
Заходи
25.06.2021

Олександр Береговий привітав медиків Баштанської громади із професійним святом

У третю неділю червня в Україні відзначають день медичного працівника. Тож напередодні свята голова Баштанської громади Олександр Береговий урочисто привітав медиків Баштанщини.
Заходи
18.06.2021

Колишніх не буває. День вшанування ветеранів та пенсіонерів прикордонної служби України

28 травня відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів прикордонної служби. Саме в цей день біля пам’ятного знаку «Прикордонникам всіх поколінь» в Баштанці зібрались ветерани-прикордонники, адже проведення цього свята стало традицією у Баштанці.
Новини
28.05.2021

Вишиванку одягаємо - Україну прославляємо

Під такою назвою 20 травня в Баштанській публічній бібліотеці відбулася акція з нагоди Всесвітнього дня вишиванки, який вже 15-й рік поспіль українці традиційно відзначають у третій четвер травня. Цього дня працівники книгозбірні прийшли на роботу у барвистих, яскравих вишиванках.
Події
24.05.2021

День вишиванки у літературно-мистецькому клубі «Роксолана»

20 травня у Баштанській публічній бібліотеці відбулося засідання літературно-мистецького клубу «Роксолана» присв’ячене Дню вишиванки.
Заходи
21.05.2021

День вишиванки в Новопавлівському старостинському окрузі

Захоплення викликали вихованці Новопавлівського ЗДО, які продемонстрували присутнім чудову руханку. Щиро вдячна колективу ЗДО, директору Кравчині Альоні,а особливо вихованцям, які подарували присутнім справжню радість
Події
21.05.2021

День вишиванки у "Малятко"

Свято пройшло надзвичайно цікаво, так як кожен дошкільник готувався до цього і відчував велику відповідальність. Було організовано та проведено цікаве дійство «Вишиванка-символ Батьківщини» за участю дітей та педагогів закладу.
Події
21.05.2021

День вишиванки у Плющівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Я рідний край та мову солов’їну У вишивку свою вплела, в нитки. Я прославляю рідну Україну, Яскраві вишиваючи квітки.
Заходи
21.05.2021

Парад вишиванок «У рідному краю цвітуть вишиванки»

20 травня у Баштанці працівники міської ради, райдержадміністрації, представники організацій, громадськість у національному одязі взяли участь у параді вишиванок «У рідному краю цвітуть вишиванки».
Відлуння свята
20.05.2021

Заходи до Дня Європи в Україні

14 травня голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів, заступник міського голови Світлана Євдощенко, начальник відділу культури Світлана Березовська взяли участь у заходах до Дня Європи в Україні, що відбулися в Баштанській публічній бібліотеці.
Заходи
14.05.2021

Привітали ветеранів з Днем Перемоги

Сьогодні, 9 травня, міський голова Олександр Береговий разом з керівниками району, головами ветеранських організацій привітав учасників бойових дій Другої світової війни, яких залишилось лише двоє Мулярова Ростислава Георгійовича та Борисова Петра Пилиповича.
Привітання
09.05.2021

Вшанували пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв найкривавішої – Другої світової війни

8 та 9 травня відзначаються День пам’яті та примирення й 76 річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Події
06.05.2021

У Баштанці на великодні свята створили Великодню алею

Великдень – величне і світле свято для усіх нас. За традицією кожна родина активно готується до нього.
Відлуння свята
03.05.2021

Мітинг з нагоди 77-ї річниці визволення Баштанки від німецько-фашистських загарбників

Мов весняні струмки збігають роки, квітнуть дерева, половіють жита, приходять у світ нові покоління, але не старіє, не зникає пам'ять тих тривожних літ.
Заходи
09.03.2021

Привітали з прийдешнім 8 березня

5 березня в міському будинку культури привітали жінок з прийдешнім святом 8 березня.
Заходи
05.03.2021

Відзначили День Соборності України

22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, відзначається День Соборності України
Заходи
22.01.2021

Новорічне відлуння добрих сердець!

Свято Нового року стало одним із найпоширеніших у сучасності, воно поєднало традиційні родинні зустрічі та народні гуляння всією громадою з неодмінними привітаннями та обміном подарунками.
Заходи
30.12.2020

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, Дня Збройних Сил України та Дня волонтера

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює задля покращення добробуту людей та розвитку нашої громади, відстоює прагнення її мешканців жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.
Заходи
07.12.2020

Урочистості до Дня працівників закладів культури та аматорів народного мистецтва

6 листопада в Баштанському міському Будинку культури відбулися святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Відлуння свята
06.11.2020

Освітян Баштанської громади привітали з Днем працівників освіти

1 жовтня у режимі онлайн-зв’язку міський голова Іван Рубський, начальник відділу освіти Ганна Зеркаліна, голова профспілки працівників освіти Олександр Васюнькін привітали освітян громади з Днем працівників освіти.
Новини
01.10.2020

Привітали наймолодшу баштанчаночку

Щороку, за традицією, 16 вересня баштанчани відзначають День міста Баштанка.
Заходи
18.09.2020

Подарунок від депутата обласної ради Геннадія Рубського спортивній молоді міста

Спортивний майданчик став вагомим подарунком для наших юних спортсменів, які давно вже мріяли про такий майданчик. Дуже приємно, що наша громада вкладає інвестиції у розвиток таланту та спорту, адже у дітях майбутнє країни.
Новини
17.09.2020

Мітинг з нагоди святкування Дня Державного Прапора України

Сьогодні, 21 серпня, День Державного Прапора України у Баштанці традиційно відзначили святковим мітингом на Площі Єдності. Участь в урочистостях взяло керівництво та громадськість міста.
Відлуння свята
21.08.2020

В їхній єдності і є сила. Як у Баштанці відзначили День прикордонника

День прикордонника для кожної країни − свято особливо значуще, адже військовослужбовці  цієї професії охороняють державний кордон на суші й в морі.
Новини
28.05.2020

Незабутня весна 1945-го

Піщани вшанували учасників Другої світової війни.
Новини
10.05.2020

Чоловіки Баштанщини привітали жінок

6 березня в Баштанському міському Будинку культури відбулись святкові заходи з нагоди 8 березня
Заходи
06.03.2020

Христофорівці вдячні за привітання

3 березня 2020 року, напередодні Міжнародного жіночого дня, у селі Христофорівка відбувся святковий концерт
Відлуння свята
04.03.2020

Свято вдалося на славу

3 березня 2020 року о 14.00 в Новосергіївському сільському Будинку культури з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня ‒ відбувся святковий концерт «Берегиня роду людського».
Відлуння свята
04.03.2020

Свято Масляної в Новопавлівці

Новопавлівці дружньою родиною святкували Масляну.
Відлуння свята
27.02.2020

Свято Валентина у Пісківській школі

У Пісківській школі у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів.
Відлуння свята
15.02.2020

Під світлим променем любові

«Любов є життєдайний вогонь у душі людини. І все, що створено людиною під впливом цього божественного почуття, відзначено печаттю життя і поезії», сказав великий Тарас Шевченко. Тож нехай у Ваших душах завжди палає полум’я кохання! 
Відлуння свята
15.02.2020

Водохрещя за традицією на КП "Міськводоканал"

Сьогодні 20 січня також зібрались працівники підприємства на чолі з директором Віктором Котом, щоб освятити воду, долучитися до спільної молитви.
Події
20.01.2020

Щедре віншування

Привітати з новорічними та різдвяними святами колектив Баштанської міської ради завітав вокальний ансамбль «Щедрик»
Події
15.01.2020

До міської ради завітали щедрувальники

Підтримуючи добру традицію, 14 січня у свято Святого Василя діти з садочка «Ягідка» привітали колектив міської ради з новорічними та різдвяними святами.
Події
14.01.2020

Передноворічний концерт дитячої музичної школи

Свято подарувало гарний настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім. По закінченню концерту міський голова Іван Рубський та начальник відділу культури Світлана Березовська презентували дітям солодкі подарунки.
Відлуння свята
24.12.2019

Працівники сільського господарства Баштанщини відзначили професійне свято

Баштанщина на високому рівні відзначила День працівників сільського господарства. Це одна з найвизначніших подій року ‒ це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі та в місті щодня долучається до важливих аграрних справ.
Відлуння свята
14.11.2019

Святковий ярмарок до Дня працівника сільського господарства

   14 листопада на передодні свята Дня працівників сільського господарства в Баштанці на Ярмарковій площі відбувся агропромисловий ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та інших продовольчих товарів харчової промисловості.
Події
14.11.2019

До Дня працівників сільського господарства, відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції 

14 листопада, з нагоди Дня працівників сільського господарства, відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції 
Анонс подій
12.11.2019

Святкове дійство від ТДВ «Баштанський сирзавод»

8 листопада за підтримки ТДВ «Баштанський сирзавод» в Баштанському міському будинку культури відбувся концерт Фемія Мустафи та Анжели Ярмолюк, народних артистів України, заслужених діячів України
Заходи
11.11.2019

Для маленьких щасливців засяяло оновлене "Сонечко"

В Баштанській громаді 25 жовтня в селі Новопавлівка урочисто відкрили реконструйований дитячий садок «Сонечко».
Події
25.10.2019

Відзначення Дня захисника України в Новопавлівському старостаті

14 жовтня   українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День захисника України і День українського козацтва.
Відлуння свята
15.10.2019

Подвійне свято у Новоіванівці

 12 жовтня в Новоівановці відбулось урочисте відкриття оновленого закладу дошкільної освіти «Малятко».
Відлуння свята
13.10.2019

День українського козацтва в Плющівській школі

Урочистості розпочалися із святкової лінійки, на яку зібралася уся шкільна родина.
Відлуння свята
12.10.2019

Урочисто-святкове дійство до Дня захисника України

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.
Відлуння свята
10.10.2019

В Андріївці відбулось подвійне свято

У чудовий осінній день 4 жовтня, голова об’єднаної громади Іван Рубський та депутат міської ради Ганна Зюзько відвідали святкові заходи в селі Андріївка присвячені Дню села та Дню вчителя.
Відлуння свята
04.10.2019

Святкування Дня працівникі́в осві́ти в Баштанській міській раді

3 жовтня в Баштанському міському будинку культури відбулись урочистості до Дня працівників освіти Баштанської об'єднаної територіальної громади
Заходи
03.10.2019

День людей похилого віку в населених пунктах Новопавлівського старостату

1 жовтня 2019 року в селах Новопавлівка та Зелений Клин відзначали Міжнародний день людей похилого віку та вручали продовольчі набори, бажали їм міцного здоров’я, довгих років життя.
Заходи
02.10.2019

Теплі та душевні зустрічі клубу «Молоді душею»

29 вересня напередодні Міжнародного дня літніх людей в Баштанському міському Будинку культури відбулось засідання клубу «Молоді душею».
Відлуння свята
30.09.2019

День села Піски

У неділю, 29 вересня 2019 року, відбулося святкування Дня села Піски Баштанської об’єднаної територіальної громади, якому вже 237 років.
Відлуння свята
30.09.2019

День села - свято, яке запам'ятається надовго

28 вересня яскравим дійством стало святкування Дня села Новоєгорівка. До цього свята з року в рік тут підходять креативно, тож нічого дивуватися що й цього року на урочистості й веселощі завітали жителі з усього села.
Відлуння свята
30.09.2019

Мешканці села Добре відзначають День села

28 вересня жителі села Добре Баштанської об'єднаної територіальної громади відзначали свою 212 річницю заснування
Відлуння свята
30.09.2019

У селі Явкине відкрили дитячо-юнацький експериментаріум

 28 вересня Явкинська громада святкувала День села та відкриття дитячо-юнацького експериментаріуму на базі шкільного кабінету фізики, де будуть проводити цікаві шоу та досліди з фізики.
Події
29.09.2019

Баштанчани святкують подвійне свято: 213-ту річницю рідного міста та 100-річчя Баштанської республіки

21 вересня баштанчани феєрично розпочали святкування Дня міста та 100-річчя Баштанської республіки.
Відлуння свята
21.09.2019

Баштанський районний суд відзначив 75-річний ювілей

6 вересня Баштанський районний суд відсвяткував свій 75-річний ювілей. Святкове дійство розпочалося в міському будинку культури. За традицією, на початку заходу, вітали та нагороджували грамотами.
Відлуння свята
06.09.2019

ГО "Школа за майбутнє" подарувала яскраве свято

День незалежності України став подвійним святом для жителів Баштанської громади, що на Миколаївщині. Цього дня громадська організація "Школа за майбутнє" із села з символічною назвою Добре влаштувала Ярмарок під назвою "Спільним коштом".
Події
26.08.2019

Моя Україна – єдина та вільна!

З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України в Новоіванівському Будинку культури відбулися святкові заходи.
Події
26.08.2019

Святковий концерт до Дня Незалежності України в Пісках

24 серпня пісківці відсвяткували День Незалежності України.
Події
26.08.2019

Єдина, Вільна, Неподільна

24 серпня 2019року,з нагоди свят дня Державного Прапору та 28-ї річниці з дня Незалежності України, в Новосергіївській сільській бібліотеці була проведена патріотична панорама «Єдина, Вільна, Неподільна».
Події
26.08.2019

Христофорівці відзначили 242-гу річницю села

  Селу Христофорівка вже виповнилось 242 роки. Скільки поколінь прожило на цій дідівській землі, скільки сімей та родин поповнювали ряди наших мешканців; скільки славетних лікарів, вчителів, інженерів, водіїв, агрономів, зоотехніків, перекладачів, механізаторів дала Україні ця славна дідівська земля
Відлуння свята
25.08.2019

Молюсь до тебе піснею

23 серпня у міському Будинку культури відбулося урочисте дійство, присвячене Дню Державного Прапора та 28-й річниці незалежності України.
Події
23.08.2019

Зелений Клин Баштанської ОТГ відсвяткував потрійне свято

23 серпня невеличке село Баштанської громади дружньо відзначило потрійне свято - День Державного Прапора, День Незалежності України та найочікуваніше свято День села
Заходи
23.08.2019

У Баштанці урочисто відзначили День Державного Прапора України

Баштанчани та гості нашого міста сьогодні, 23 серпня 2019 року, зібрались на площі Єдності в Баштанці, аби вшанувати знаменний для кожного українця День Державного Прапора України.
Події
23.08.2019

В Баштанці щорічна першість Баштанської дитячо-юнацької спортивної школи з веслування на байдарках

22 серпня у Баштанській веслувальній базі, що носить ім’я Івана Олексійовича Семиліта, заслуженого працівника сільського господарства та засновника веслувальної бази, відбулась Відкрита першість з веслування на байдарках і каное, приурочена 28-й річниці Незалежності України, Дню Державного Прапора.
Спортивні досягнення
21.08.2019

Відшумів день села в Новосергіївці

Гарної літньої днини, у суботу, 17 серпня, новосергіївська родина Баштанської об’єднаної територіальної громади весело та гучно святкувала День рідного села.
Відлуння свята
17.08.2019

Відгримів фестиваль байкерів в Баштанці

10 серпня відбувся байкерський мотофестиваль "Чупакабра 8". Цього року через примхи природи він відбувся в м. Баштанка
Заходи
12.08.2019

Ясна ніч на Івана Купала в Плющівці

Перші вихідні липня в Україні проходили під знаком свята Івана Купала, присвяченого літньому сонцестоянню та піку розквіту природи. З давніх часів воно вважалося одним з найулюбленіших свят. Шанують його українці й досі – хто з поваги до традицій пращурів, хто через бажання просто гарно повеселитися
Відлуння свята
09.07.2019

Проведення свята Івана Купала в Новосергіївці

 6 липня на території Новосергіївського Будинку культури відбулося свято - Івана Купала. В давні часи у предків наших, коли сонце Богом величали, родилося прекрасне свято, яке Купалом люди називають.
Відлуння свята
09.07.2019

Чари купальської ночі в Христофорівці

У суботу, 06 липня, цікаво і пізнавально провели свято Івана Купала у Христофорівці, цього вечора усі охочі змогли долучитися до давніх купальських звичаїв, обрядів, забав.
Відлуння свята
08.07.2019

Святковий концерт до Дня Конституції України та до Дня молоді в селі Новоіванівка.

30 червня 2019 року в приміщенні Новоіванівського сільського будинку культури відбувся захід, присвячений до Дня Конституції України та розважальна програма до Дня молоді.
Відлуння свята
01.07.2019

Шоу програма до Дня молоді

29 червня Баштанка святкувала День молоді з шоу програмою "Без сімї немає щастя на землі"
Заходи
29.06.2019

У ритмі серця пройшов випускний у гімназії

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг
Відлуння свята
28.06.2019

Урочистий концерт Україно, цвіти у любові й добрі!

27 червня в міському Будинку культури відбувся урочистий концерт з нагоди відзначення державного свята – Дня Конституції України «Україно, цвіти у любові й добрі!»
Заходи
27.06.2019

55-й ювілейний випуск Баштанської школи № 1

22 червня в міському Будинку культури для випускників Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти № 1 відбувся ювілейний 55-й випускний бал.
Заходи
22.06.2019

Святкування дня Трійці

16 червня на площі біля будинку культури відбулося урочисте святкування до Дня Трійці.       
Заходи
17.06.2019

Попрощалися з рідною школою випускники

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.
Відлуння свята
16.06.2019

Баштанська громада відзначила День медичного працівника

13 червня, напередодні Дня медичних працівників, велика святкова програма, адресована баштанським медикам, відбулася в Баштанському міському Будинку культури. В урочистості з нагоди цього свята взяли участь представники влади, працівники медичної галузі, громадськість.
Відлуння свята
13.06.2019

Хай сонцю і квітам всміхаються діти

9 червня в с. Новоіванівка провели святково-розважальну програму до Дня захисту дітей.
Заходи
10.06.2019

Прощавай садочок наш

 29 травня 2019 року в приміщенні  Новосергіївського  Будинку культури зібралися батьки  випускників,  жителі  та  гості  сіл Новосергіївського територіального органу, щоб  привітати дошкільнят з  їх першим  святом- випускним балом з нагоди   закінчення ЗДО №11»Джерельце»
Відлуння свята
04.06.2019

Христофорівка відзначає Міжнародний день захисту дітей

У селі Христофорівка відзначили 1 червня Міжнародний день захисту дітей.
Заходи
03.06.2019

День захисту дітей у Плющівці

З самого ранку біля закладу культури лунали дитячі пісні, метушилися учасники художньої самодіяльності, адже це вони готували програму для плющівської дітвори.
Події
03.06.2019

Свято дитинства в Новосергіївці

1 червня в Новосергіївському сільському клубі культури було проведено конкурсно-розважальне свято « Моє дитинство золоте». Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.
Заходи
03.06.2019

Відбулося сільське свято до Міжнародного дня захисту дітей

В Пісках 1 червня свято до Міжнародного дня захисту дітей проводилося в парку біля дитячого майданчика. 
Заходи
03.06.2019

Прекрасні миті дитинства у вечірній розважальній програмі

Свято супроводжувалося переглядом вистав для дітей. В парковій зоні на дітлахів чекала фотосесія з казковими героями, бібліотека під парасолькою, розважальна програма «Книжкове літо», літній бодіарт «Дитяча долонька», весела ігротека «Мильні бульбашки», дитяче фіто кафе «Ромашка».
Заходи
01.06.2019

Розважальна ігрова програма «Як козаки з дітлахами відпочивали»

Опівдні 1 червня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, працівники міського Будинку культури провели розважальну ігрову програму для дітей «Як козаки з дітлахами відпочивали».
Заходи
01.06.2019

Конкурс малюнка на асфальту "Як у нас на Україні".

1червня на площі перед міським Будинком культури відбувся конкурс малюнка на асфальту "Як у нас на Україні".
Заходи
01.06.2019

Свято "першого та останнього дзвоника" - найжаданіше для дітей та найважливіше для їх батьків

31 травня пролунав останній дзвоник для гімназистів Баштанки
Заходи
31.05.2019

День останнього дзвоника у Плющівській школі

31 травня відбулось Свято Останнього дзвоника в Плющівській школі
Заходи
31.05.2019

Весела звістка про канікули та хвилюючі миті для випускників

31 травня пролунав останій дзвоник в Баштанському опорному заклад1 №1
Заходи
31.05.2019

Свято «Прощавай, Букварику!» у Плющівській школі

30 травня відбулось свято для плющівських першокласників "Прощавай Букварику!"
Заходи
30.05.2019

Випускний у "Веселці" с. Христофорівка

29  травня  відбувся  випускний  в  Христофорівському закладі дошкільної освіти «Веселка». Гарно  пройшло  свято.
Заходи
29.05.2019

"Віночок" проводжає до школи своїх випускників

28 травня в садочку «Віночок» настав той день, якого чекали і дорослі і діти. Сьогодні дитячий садок проводжає до школи своїх випускників.
Заходи
28.05.2019

День прикордонника відзначили сьогодні у Баштанці

28 травня охоронці кордонів відзначають своє професійне свято – День прикордонника. Саме в цей день біля пам’ятного знаку «Прикордонникам всіх поколінь» в Баштанці зібрались ветерани-прикордонники, адже проведення цього свята стало традицією у Баштанці.
Заходи
28.05.2019

Свято дитячої творчості у Баштанському дитсадку «Віночок»

23 травня у дитсадку «Віночок» відбулося святкове дійство – районний фестиваль дитячої творчості «Крихітка талант‒2019», який вже став традиційним у Баштанці.
Події
23.05.2019

Продовжуються випускні бали в садочках

22 травня відбувся випускний бал в “Дюймовочка”
Заходи
22.05.2019

Йдемо по світу в вишиванці

Травень надзвичайно багатий на свята. Але є  серед них чи не  найдорожчі - свята День матері та День сім’ї. Поруч з ними крокує, ніби прикрашаючи і доповнюючи, а ще більше нерозривно з ними пов’язане, свято День української  вишиванки.
Заходи
16.05.2019

День Європи в Плющівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці України, щоб разом з українцями показати, що Україна — частина Європи.
Події
16.05.2019

Акція «Вишиванка об’єднує всіх» у Пісківській філії

Ми щиро вдячні батькам наших учнів Пластун Галині, Ліньовій Олені, Максимчевій Світлані, Дробко Наталії   за активну участь у проведенні акції, адже позитивний приклад батьків – найкраща наука для дітей.
Заходи
16.05.2019

День перемоги в Христофорівці

9  травня  по  містах і селах України  пройшли  урочисті заходи присвячені Дню перемоги  над  нацизмом  у  Другій  Світовій  війні. У селі  Христофорівка  урочисті  заходи  розпочалися  об'їздом  села  Автоколоною з прапорами  України.
Заходи
10.05.2019

Свято Дня Перемоги у Новосергіївці

З самого ранку лунали пісні воєнних років біля Пагорба Слави зібралися  учні Новосергіївської філії, діти дошкільного віку, працівники установ територіального органу та жителі села, щоб вшанувати пам'ять про загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні 1939-1945рр.
Заходи
10.05.2019

Відзначення пам’ятних дат

Вдячні односельчани поклали квіти до пам’ятника загиблих воїнів під звуки пісні Яна Френкеля «Журавлі». Пам’ять нетлінна і подвиг героїв житиме в віках.
Заходи
10.05.2019

Вшанування пам’яті героїв Другої світової війни в Новопавлівському старостаті

9 травня 2019 року з нагоди 74-ої річниці Перемоги в населених пунктах Новопавлівського старостату було проведено урочисту ходу до пам’ятників загиблим односельчанам та братської могили воїнам, які загинули, захищаючи нашу Новопавлівку. З надією на мирне майбутнє та зі згадкою про героїчне минуле
Заходи
10.05.2019

День Перемоги в Новоєгорівці

  9 травня 2019 року о 10.00 годин в селі Новоєгорівка  проведений захід присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Громада вшанувала память загиблим воїнам хвилиною мовчання та покладанням квітів до Пагорба Слави.
Заходи
10.05.2019

Як Баштанці вшановували героїв Другої світової війни

По завершенні мітингу святкування перенеслись до Баштанської ЗОШ №1 звідки розпочався традиційний трьохкілометровий забіг по закнчені якого голова об’єднаної громади Іван Рубський нагородив переможців грамотами.
Заходи
10.05.2019

Подвиг на віки

8 травня 2019 року, з нагоди 74-ї річниці Перемоги, Дня примирення в Добренському будинку культури відбувся святковий концерт.
Відлуння свята
09.05.2019

Перемого, моя перемого! Свято миру, надії й добра!

9 травня 2019 року відбулися урочистості біля найсвятішого для плющівців місця – меморіалу полеглим у Другій світовій війні. Тут зібралися учні і колектив школи, односельці і всі, для кого цей день є символом мирного життя і історичної пам’яті.
Заходи
09.05.2019

Баштанка вшанувала подвиг дідів

Біль і пам'ять, втрати та надія, віра в перемогу та незламність, любов та сльози - так багато емоцій викликав концерт, а щирість акторів зробила свято душевним
Заходи
09.05.2019

День пам'яті та примирення у Новопавлівській філії І - ІІ ступенів

8 травня 2019 року біля пам'ятника загиблим воїнам учні 1-9 класів, вчителі та працівники Новопавлівської філії І - ІІ ступенів провели лінійку, присвячену Дню пам'яті та примирення, вклонилися усім полеглим, схилили голови в журбі й задумі.
Події
08.05.2019

В Новоєгорівці відбулася урочиста хода, присвячена Дню пам’яті та примирення

8 травня в Новоєгорівській ЗОШ І-ІІІ ст.  відбулася урочиста хода,   присвячена Дню пам’яті та примирення.
Заходи
08.05.2019

Новопавлівка традиційно відзначила День села

Щорічно за традицією, 1 травня, мешканці села Новопавлівка відзначають День села. Саме в цей день з'їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.
Відлуння свята
02.05.2019

Великоднє дерево

Учасники колективу «Зробімо самі» Новоіванівського сільського будинку культури на Великдень своїми руками прикрасили пасхальне дерево писанками та стрічками.
Події
29.04.2019

Великодня писанка в Добренському дитсадку

25 квітня, на передодні Великодніх свят, у Добренському дитсадку «Лелеченя» відбулося святкове дійство під гаслом «Великоднє гніздечко».
Події
27.04.2019

Баштанщина знайомиться з творчою спадщиною Григорія Довженка

25 квітня представники культурного осередка міста на чолі з міським головою Іваном Рубським зустрічали на баштанській землі рідних та близьких Г.О. Довженка та делегацію з Нової Каховки.
Заходи
26.04.2019

Заходи з нагоди відзначення 120-ї річниці з Дня народження художника-монументаліста Григорія Довженка

Заходи з нагоди відзначення 120-ї річниці з Дня народження художника-монументаліста Григорія Довженка
Анонс подій
18.04.2019

Привітали з Днем ветерана пожежної охорони України

Працівники служби «101» по першому сигналу про небезпеку негайно відправляються туди, де виникає екстремальна ситуація, де потрібно зупинити вогневу стихію, врятувати життя людей.
Події
17.04.2019

Свято бантика у Пісківській філії

У Пісківській філії проведено виховний захід «Свято бантика» для учнів 1-5 класів.
Заходи
12.04.2019

Відбувся І етап обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «ART-MIX»

28 березня в МБК відбувся І етап обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «ART-MIX», в якому взяли участь 13 вокалістів: з Баштанського МБК, Добренського СБК, Новоєгорівського СБК, Новопавлівського СБК, Новоіванівського СБК, Шевченківського СК, Зеленоярського СК, КЗ «Плющівський СБК».
Події
29.03.2019

У Баштанці привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

емає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг...
Заходи
15.03.2019

В Баштанці святкували Масляну

Організатором свята вже другий рік поспіль є ТДВ «Баштанський сирзавод» (керівник Сергій Косяченко). Голова об’єднаної громади Іван Рубський привітав гостей з Масляною та подякував організаторам свята за приємне дійство.
Відлуння свята
11.03.2019

Зі святом Весни!

Також у цей день уславили ім’я жінки, якої Мама, і в Новосергіївській школі. Учні 1-5 класів найріднішим матусям подарували ніжні слова у віршах, піснях та сценках, виконували таночки.
Відлуння свята
10.03.2019

Жінко, ти завжди велична

Жіночий вокальний ансамбль «Зозуленька» (керівник М.В. Назарова) дарували душевні пісні, а дитячий колектив «Перлинка» веселив глядачів своїми запальними танцями.
Відлуння свята
10.03.2019

Свято жінки, весни і кохання

Свято жінки, весни і кохання
Відлуння свята
07.03.2019

Зеленоклинівці відзначили свято 8 березня

4 березня в сільському клубі села Зелений Клин відбувся святковий концерт до дня 8 березня.
Відлуння свята
05.03.2019

Шоу-гра «Краса проти мужності»

Кохання – одвічна тема поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Тому свято День всіх  закоханих  - одне з улюблених та найромантичніших.
Відлуння свята
18.02.2019

Краса проти мужності

16 лютого у Палаці культури відбулася молодіжна шоу - програма до Дня закоханих «Краса проти мужності». Учні 9 - А класу Баштанського опорного закладу ЗСО I  - III ступенів № 2 Лілія Змієвська, Тетяна Музика, Денис Борисенко та Вадим Бельзецький взяли  активну участь у заході.
Відлуння свята
16.02.2019

Свято Стрітення у Баштанському садочку «Віночок»

Яскраве, веселе свято супроводжувалось веселими піснями, хороводами . Діти з усіх  груп, починаючи з ясельної, представляли свої веснянки. Зима - чарівниця віддала чарівні ключі Весні для її царювання і тепла на землі.
Відлуння свята
15.02.2019

Шкільна родина Новоєгорівської школи відзначила Стрітення Господнє

15  лютого  шкільною родиною в Новоєгорівської ЗОШ І-ІІІ ст відзначили Стрітення Господнє. В гарно прикрашеній  залі  зібралися батьки, учні, вчителі.  Учні 1-4  класів зустрічали Весну-красну танцями, піснями, відтворювали народні звичаї святкування Стрітення.
Відлуння свята
15.02.2019

Свято Стрітення у Пісківській філії

15 лютого в Україні святкують Стрітення, в народі його ще називають «Стрітення», «Громовиця». На Стрітення за народними уявленнями, зима іде туди, де було літо, а літо – де була зима. Дорогою вони зустрічаються.
Відлуння свята
15.02.2019

У Новоіванівці відзначили свято Стрітення Господнього

15 лютого християнська Церква вшановує урочистим Богослужінням одне з найбільших свят – Стрітення Господнє. За народними повір’ями цього дня Зима зустрічається з Весною.
Відлуння свята
15.02.2019

День Святого Валентина в Новосергіївському «Джерельці»

14 лютого міжнародне свято усіх закоханих — День святого Валентина, яке відзначають у деяких країнах щороку. Це свято особливо поширене серед молоді. Літнє покоління сприймає його як чудернацьку примху “погано вихованих дітей та онуків” або як шкідливий імпортований звичай.
Відлуння свята
15.02.2019

Новоіванівські змагання на день Святого Валентина

Про кохання не говорять,  про нього вже все сказано… Але кожного року 14 лютого знаходяться   все нові і нові  слова, щоб розповісти про свої почуття, своє кохання. Сьогодні Новоіванівська філія І-ІІ ступенів  розділилася на табір хлопчиків і дівчаток
Відлуння свята
15.02.2019

День Святого Валентина

Святкування Дня Святого Валентина стало вже традиційним у нашій школі. Цього дня у Баштанському опорному закладі І-ІІІ ступенів №2 проводяться тематичні заходи з цікавими конкурсами, інсценізаціями, мелодекламаціями.
Відлуння свята
15.02.2019

День святого Валентина в Новопавлівці

День святого Валентина – дуже незвичайне і романтичне свято, коли люди отримують ще одну можливість сказати один одному про любов і подарувати приємні подарунки.
Відлуння свята
14.02.2019

Нello, Купідон!

Сучасна дитяча бібліотека — це культурно-інформаційний центр з можливостями для спілкування, культурного та духовного зростання юних; установа, яка здатна йти в ногу з часом, щоб завжди бути корисною, необхідною та цікавою своїм відвідувачам.
Відлуння свята
14.02.2019

Роки шкільні так швидко пролетіли

Приємні спогади принесли присутнім кадри з фільму про шкільне життя випускників, фотогазети, різні світлини. Кожен кадр, виступ гості зустрічали гучними оплесками, а шкільні пісні, що супроводжували показ, створили у залі атмосферу ностальгії та спогадів. Порадували усіх виступи теперішніх вихованці
Заходи
12.02.2019

Вечір зустрічі випускників у Христофорівці

У  Христофорівській  ЗОШ  вже  давно  стало  традицією  у  першу  п'ятницю  лютого  місяця  запрошувати  всіх  випускників  до  рідної  школи.  Зустрічі, які  вони  важливі  та  бажані  для  кожного  з  нас, і чим  дорослішими  і  старшими  стають  випускники, тим  більше  хочеться  зустрітися...
Відлуння свята
06.02.2019

Тетянин день в бібліотеці

У дружньому колі в стінах затишної бібліотечної зали ще довго велася щира жіноча розмова за чашкою запашного чаю із смаколиками
Відлуння свята
27.01.2019

День Соборності в Плющівській школі

23 січня, до 100-річчя Соборності України, в Плющівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою виховання патріотичних почуттів та поваги до державної символіки, поглиблення знань учнів про історію виникнення свята відбулися тематичні години спілкування.
Відлуння свята
23.01.2019

Христофорівці відзначили День Соборності України

22 січня 1919 року з нагоди Дня Соборності України біля Христофорівського старостату була проведена акція «Ланцюг єдності», а у сільській бібліотеці пройшов патріотичний урок «Соборність України – запорука єдності держави».
Відлуння свята
23.01.2019

Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!

З самого ранку учні прийшли святково зодягнені: у вишиванках, стрічках, вінках, з прапорцями. Учні 1-11 класів декламували вірші, співали пісні. У них вони передали свої почуття національної гордості за красу і багатство рідного краю, за гордий і працьовитий український народ...
Відлуння свята
23.01.2019

День Соборності в Новопавлівському ТОВК

22 січня з нагоди відзначення Дня Соборності України в Новопавлівці було проведено ряд заходів.
Відлуння свята
22.01.2019

День Соборності у Плющівській школі

22 січня 2019 року до Дня проголошення в 1919 році Акта злуки УНР і ЗУНР та з метою подальшої консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави
Відлуння свята
22.01.2019

День Соборності в Новоіванівській школі

22 січня 2019 року в Новоіванівській філії І-ІІ ступенів Баштанського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся урочистий захід «Україна єдина», приурочений 100-річчю з дня проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
Відлуння свята
22.01.2019

Відбулись урочисті заходи до Дня Соборності України

Територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки повинна залишитися непорушною.
Заходи
21.01.2019

Як відзначали Водохреща в Христофорівці

19 січня – це третє найбільше й завершальне свято різдвяно – новорічного циклу. З ним пов’язують хрещення на Йордані Христа. У церквах святять воду, в прорубах - лід.
Відлуння свята
21.01.2019

Щедре віншування

За вікном зима радує дітей та дорослих пухнастим снігом, щипає морозцем за ніс, і повсюди відчувається смачний аромат калачів та мандарин.
Відлуння свята
09.01.2019

Новорічна ялинка в школі

«Новий рік – оберіг, із далеких доріг, і летить, і біжить він до нас на поріг!» – під такою поетичною назвою відбулися з 24 по 28 грудня у нашій школі традиційні Новорічні свята.
Відлуння свята
03.01.2019

Святковий концерт в Новоіванівці

Для жителів нашої громади свято Нового року, як і будь-яке інше свято є особливо радісне й довгоочікуване. Його чекають не тільки діти, а й дорослі.
Відлуння свята
02.01.2019

Веселий Новий рік в Новопавлівці та Зеленому Клину

Ось і наступив Новий рік – рік добродушної Жовтої Земляної Свині. Разом з господинею року приходять нові турботи, безліч позитивних змін в житті кожної людини. В селах Новопавлівці та Зеленому Клину зустрічали 2019 рік
Відлуння свята
02.01.2019

Новорічний чародій-вечір в бібліотеці

27 грудня, засніженого зимового вечора в Баштанській центральній районній бібліотеці, відбулось святкове засідання літературно-мистецького клубу «Роксолана», присвячене зустрічі Нового 2019 року.
Відлуння свята
02.01.2019

Чарівне новорічне свято у школі

Новорічні свята – чарівні. У переддень Нового року, 28 грудня 2018 року, для учнів 1-9 класів в Новопавлівській школі пройшло Новорічне свято.
Відлуння свята
30.12.2018

Чарівні свята Новорічні

Мабуть з усіх зимових свят найулюбленішим вважається Новий рік. Ось і до Пісківської ЗОШ завітало довгоочікуване свято.
Відлуння свята
29.12.2018

Свято в Новоіванівці

Кожна дитина з нетерпінням чекає свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрій, святковий настрій – із такими словами асоціюється новорічне свято.
Відлуння свята
28.12.2018

Новорічні зорі Новоєгорівки

Слова щирої подяки адресувалися учням, батькам,педагогам, чиїми стараннями, любов’ю та турботою оточені щоденні зустрічі. А нам і справді є чим пишатися.
Відлуння свята
28.12.2018

Казкове Новорічне дійство в Пісківському садочку « Краплинка»

Сьогодні 28 грудня у садочку « Краплинка» зустрічали Новий Рік. На святі були присутні батьки, братики , сестрички, бабусі, дідусі та жителі села.
Відлуння свята
28.12.2018

До Новосергіївського садочку завітала Новорічна казка

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства.
Відлуння свята
27.12.2018

Новорічне відлуння добрих сердець!

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Відлуння свята
27.12.2018

Урочисте відкриття реконструйованого закладу дошкільної освіти “Чебурашка”

27 грудня 2018 року жителі міста Баштанка чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям не просто як зимовий день, але і як день відкриття реконструйованого дитячого садка. Ця подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.
Відлуння свята
27.12.2018

Театрелізоване дійство « Миколай, ти до нас завітай»

Насичений подіями рік добігає кінця, наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.
Відлуння свята
21.12.2018

Свято Миколая в Новоіванівському дитячому садку «Малятко»

Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас це свято, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Що він подарує ? Чи не різочку часом?
Відлуння свята
20.12.2018

Відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки нашого міста

У післяобідню пору, 19 грудня, центр міста заполонили баштанчани та гості. На святковий захід з нагоди відкриття головної новорічної ялинки міста та району поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма за участю Святого Миколая.
Відлуння свята
20.12.2018

День Святого Миколая в Христофорівській школі

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.
Відлуння свята
20.12.2018

Свято Миколая в Новопавлівському садочку

Цього року дуже здивував святий Миколай вихованців Новопавлівського ЗДО №10 «Сонечко». Не сподівались діти побачити, як швидко він відшукав дорогу до садочку, ще й попустував, прокатавшись на дитячій гірці. З повними клунками подарунків – солодощів та іграшок, – завітав святий Миколай
Відлуння свята
19.12.2018

Йде з гостинцями до нас Преподобний Миколай

19 грудня 2018 року в Новосергіївському дитсадку «Джерельце» відбувся святковий вогник до Дня Святого Миколая «Йде з гостинцями до нас Преподобний Миколай».
Відлуння свята
19.12.2018

Святий Миколай завітав до “Дюймовочки”

Одним з найочікуваніших для дітей вже традиційним є свято Святого Миколая, адже він здійснює всі їхні мрії та бажання. І цього разу 19 грудня Святий Миколай завітав до малят Баштанського закладу дошкільної освіти №4 «Дюймовочка».
Відлуння свята
19.12.2018

До нас прийшов Святий Чудотворець Миколай

Щороку, 19 грудня, у Плющівській школі проходить улюблене всіма дітьми свято ‒ День святого Миколая.
Відлуння свята
19.12.2018

Свято Миколая в Доброму

19 грудня надовго запам’ятається вихованцям Добренського дитсадка «Лелеченя». Адже цього дня відбулося веселе та радісне свято для малечі ‒ День Святого Миколая.
Відлуння свята
19.12.2018

Миколай прийшов у гості

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в Новоєгорівській ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів1-6 класів.
Відлуння свята
19.12.2018

Завітав Святий Миколай до Пісківської школи

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.
Відлуння свята
18.12.2018

Українські вечорниці у Баштанському «Віночку»

У народі кажуть: «Зима прийшла – свята привела», саме тому у Баштанському ЗДО №2 «Віночок» 14 грудня зібрались батьки та діти, всі працівники закладу на вечорниці, втілюючи українські традиції в сучасний побут.
Відлуння свята
16.12.2018

Як святкували у христофорівському садочку

А у нашому ЗДО” Веселка” святкували 13 грудня Андрія Первозваного, бо це свято, коли можна відчути сесе дорослим.Святий Андрій Первозваний був покровитилем молоді. Саме перед цим святом молодь збирається на .”вичурки ”
Відлуння свята
15.12.2018

Вечорниці в Новоєгорівці!

13 грудня – в народі відзначають Свято Андрія Первозваного. І от саме теплого, романтичного, чарівного вечора в Новоєгорівській ЗОШ були проведені Андріївські вечорниці на сучасний лад.
Відлуння свята
14.12.2018

Андріївські вечорниці в Новоіванівському дитсадку

13 грудня в Новоіванівському закладі дошкільної освіти №9 «Малятко» відбілися Андріївські вечорниці.
Відлуння свята
14.12.2018

Андріївські вечорниці в садочку «Дюймовочка»

Тож, вихованці старших груп пригадали всі народні звичаї, обряди та розваги, які влаштовували наші предки з давніх часів. Дівчатка, вмілі господині, наварили смачних, біленьких та пухкеньких вареничків, спекли рум’яну калиту, а хлопчики показали, які вони є сильні, мужні та витривалі.
Новини
13.12.2018

У Баштанці відзначили потрійне свято

У п’ятницю, 7 грудня, в Баштанському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України, Міжнародного дня волонтера, Дня місцевого самоврядування.
Події
07.12.2018

Урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися у Баштанській громаді

Голова об’єднаної громади Іван Рубський, який був запрошений на святкування виступив з привітальним словом
Заходи
23.11.2018

День працівників сільського господарства в Новопавлівці

Щорічно в третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства України. В день трудівників полів і ферм, завдяки яким на наших столах є хліб.
Відлуння свята
19.11.2018

Святкові заходи до Дня працівників сільського господарства

Святкування Дня працівників сільського господарства, що розпочалося зі святкового ярмарку в четвер, 15 листопада, продовжилося в банкетному залі ТДВ “Зоря Інгулу”.
Відлуння свята
16.11.2018

Ярмарок до Дня працівників сільського господарства

Напередодні професійного свята працівників сільського господарства, у четвер, 15 листопада 2018 року, Ярмаркова площа міста Баштанка зібрала чимало людей і нагадувала Сор
Заходи
15.11.2018

Свято осені в Новосергіївському садочку

Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.
Відлуння свята
09.11.2018

Новоіванівський день села

Привітними словами зустрічала односельців і своїх гостей Новоіванівська громада у День села, який відзначається у свято Покрови Пресвятої Богородиці.
Відлуння свята
17.10.2018

Козацька держава – наша гордість і слава

Козацька держава – наша гордість і слава
Відлуння свята
16.10.2018

Осінні розваги у Баштанській школі №2

Осінні розваги у Баштанській школі №2
Заходи
16.10.2018

Святковий концерт до Покрова Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня УПА

Святковий концерт до Покрова Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня УПА
Заходи
13.10.2018

День села в Плющівці

День села в Плющівці
Відлуння свята
13.10.2018

У «Віночку» свято українського козацтва

У «Віночку» свято українського козацтва
Заходи
12.10.2018

Як “Чебурашка” ярмарок провела

Як “Чебурашка” ярмарок провела
Відлуння свята
11.10.2018

Свято Осені в Плющівській школі

Свято Осені в Плющівській школі
Відлуння свята
11.10.2018

У прекрасну пору року приходить до нас свято працівників освіти

4 жовтня в районому Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Дню вчителя.
Заходи
05.10.2018

Відбувся концерт присвячений Дню людей похилого віку та ветеранів України

«Цей день ‒ символ єдності поколінь, прекрасна можливість висловити слова вдячності за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю на благо нашого краю...
Заходи
01.10.2018

У Пісках відзначили День села

Здавна гостей в Україні зустрічають хлібом і сіллю. Так і цього разу святковим короваєм привітали пісківці почесних гостей.
Відлуння свята
30.09.2018

Я вернусь польовими стежками пригорнутись до тебе село

Святковий концерт набирав обертів. Окрасою свята став виступ народного колективу “Берегиня” Новопавлівського будинку культури
Відлуння свята
28.09.2018

День села у Новоєгорівці розкрив скарбницю талантів

Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості з сусідніх старостинських округів разом з міським головою Іваном Рубським, щоб всією громадою відсвяткувати День села.
Відлуння свята
22.09.2018

День миру в Новоєгорівській ЗОШ

З ранку на устах дітей сіяла посмішка, бо саме під веселу музику розпочався день, а протягом перерв діти грали в гру «Прикріпи свою долоньку на паркан школи».
Новини
21.09.2018

Флешмоб до Дня миру у Плющівці

В цей сонячний день діти, в знак солідарності, скандували «Ні війні! Ми за мир!».
Події
21.09.2018

Баштанчани відсвяткували 212 річницю рідного міста

16 вересня баштанчани феєрично відсвяткували День міста.
Відлуння свята
18.09.2018

Я♥Баштанку фотозона в парку ім.С.П.Бойченка

16 вересня з нагоди Дня міста Баштанки в парку ім. С.П. Бойченка урочисто відкрили фотозону Я♥Баштанку.
Події
17.09.2018

Святковий концерт приголомшливо завершив День міста Баштанка

16 вересня для містян та гостей міста було яскравим і різноманітним за змістом і подіями, присвяченими до 212 річниці з дня народження Баштанки.
Відлуння свята
17.09.2018

У Баштанці карнавал

У неділю, 16 вересня, на площі Єдності, що вцентрі Баштанки, пройшов карнавал, приурочений до Дня міста.
Відлуння свята
16.09.2018

Святковий концерт до Дня міста

15 вересня в міському культурному центрі міста Баштанки, в мікрорайоні “Агропромтехніка”, відбулось свято до Дня міста Баштанки.
Відлуння свята
15.09.2018

Баштанський сирзавод відсвяткував 45-річний ювілей

Сьогодні Баштанський сирзавод – це сучасне підприємство європейського рівня зі стійким іміджем успішного екологічного виробництва.
Відлуння свята
08.09.2018

Урочистості з нагоди відзначення Дня підприємця

В актовому залі міської ради відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди Дня підприємця.
Відлуння свята
04.09.2018

Відкриття “Andi”

В нинішній час спектр відповідей значно поширшав, адже в місті відкрилась чимало магазинів, де не доводиться міряти одяг, стоячи на картонці в мороз.
Події
03.09.2018

День знань – особливе свято!

У цей день на подвір’ї Новосергіївської ЗОШ І-ІІ ступенів на святкову лінійку, яку відкрила директор школи Валентина Володимирівна Сербул, вишикувалася шкільна дітвора.
Відлуння свята
03.09.2018

Вереснева пора – йде до школи дітвора

Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для маленьких першокласників Новоєгорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які ступили на незвіданий шлях і стали першими уч
Відлуння свята
03.09.2018

День знань у Плющівській ЗОШ розпочавсь з відкриття компютерного класу

3 вересня, в прекрасний перший осінній день, зранку вулиці міста та сіл Баштанщини наповнилися дитячим щебетом, посмішками школярів і букетами найкрасивіших осінніх квіт
Відлуння свята
03.09.2018

Покликав вересень до школи учнів ОЗЗСО № 1

Традиційно День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію.
Відлуння свята
01.09.2018

Ярмарок  до Дня пасічника відбудеться 18 серпня

Погодили з бджолярами проведення ярмарки меду
Анонс подій
07.08.2018

Запрошуємо всіх взяти участь у фестивалі

Завдяки перемозі в  конкурсі "Місцеві ініціативи для розвитку громад", що оголошувався для громадських організацій та ініціативних груп 8 громад Миколаївської області
Анонс подій
02.08.2018

Відкриття фітнес – центру в Христофорівці

Щоб здійснити мрію багатьох христофорівців, громада села вирішила відкрити фітнес-центр.
Події
28.07.2018

Новосергіївці відзначили 148-ю річницю села

День села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє село
Відлуння свята
10.07.2018

Народні гуляння на Івана Купала в Христофорівці

Коли духмяне українське літо в самому розпалі, з квітчастими вінками і яскравими вогнищами – приходить свято Івана Купала.
Відлуння свята
09.07.2018

Урочисте відкриття майданчика сімейного дозвілля в селі Зелений Клин

Відбулось урочисте відкриття майданчика сімейного дозвілля в селі Зелений Клин, реалізованого в рамках Бюджету участі 2017 року .
Заходи
04.07.2018

Відзначення Дня Соборності України в Плющівській ЗОШ

22 січня 2018 року з метою подальшої консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави, виховання у громадян патріотизму та гордості за героїчне минуле і сьогодення
Відлуння свята
24.01.2018

Свято триває

Вже майже відлунали Новорічні свята, але в селі Добре ще водять Меланку, колядують та чекають свято Водохреща.
Відлуння свята
15.01.2018

Запрошуємо на ялинку

Запрошуємо жителів та гостей міста відвідати відкриття новорічної ялинки
Анонс подій
14.01.2018

Ой, зимонько, зима – святкувальна ти пора

Зима багата на українські народні свята. Самими радісними подіями зими, безумовно, є святкування Нового року та Різдва Христового.
Відлуння свята
12.01.2018

З Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – це свято, коли щохвилини трапляються дива і хочеться вірити в краще.
Відлуння свята
02.01.2018

Новорічний калейдоскоп у Новоєгорівській школі

Новорічне свято одне з найулюбленіших свят як дітвори, так і дорослих. Щороку новоєгорівські школярі з нетерпінням чекають на новорічне шоу.
Відлуння свята
01.01.2018

Святковий настрій залишиться у всіх надовго

Напередодні канікул, 28 грудня 2017 року, в Новопавлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося святкування Нового року.
Відлуння свята
01.01.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше