Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення новообраного міського голови

Звернення
30.11.2020

Шановна баштанська громадо!

В першу чергу, я засвідчую глибоку вдячність жителям Баштанської об’єднаної територіальної громади за довіру, яку мені висловили на виборах міського голови. Я робитиму все, щоб виправдати Ваші надії та здобути Вашу повагу з першого ж робочого дня!

Я розумію, що перемога на виборах – це лише початок успіху, адже попереду копітка праця задля розвитку нашої громади. Знаю, що буде важко. Люди сподіваються на швидкі виправдання своїх очікувань, а мені потрібен час для пошуку ресурсів і на реалізацію задумів та планів. Тому раджу об’єднатися тим, хто прагне позитивних змін і готовий їх творити й прошу перестати заважати тих, чиї погляди та дії суперечать розквіту громади.

Дякую, що повірили в мене. Планка поставлена високо і все ж, наша спільна, плідна праця, принесе результат, який ми всі чекаємо: громада, у якій хочеться жити.

Зараз ми разом будемо творити історію. Тож давайте напишемо її так, щоб нами пишалися рідні, діти і, звичайно ж, ми самі!

Шановні депутати Баштанської міської ради восьмого скликання!

Вітаю вас з обранням до представницького органу територіальної громади нашої Баштанської ОТГ! Розумію, що Ви прийшли в стіни міськради під прапорами різних політичних сил. Намагатимуся бути відкритим, відвертим та рівноблизьким для кожного жителя громади та для кожного депутата, адже для мене кожен із Вас представляє, в першу чергу, нашу громаду. Мої двері для Вас будуть завжди відчиненими!

Моя мета: разом із депутатським корпусом та всіма патріотами громади зробити міську владу відкритою та зрозумілою для кожного жителя та максимально наблизити всі параметри, за якими оцінюється ефективність роботи місцевого самоврядування до європейських стандартів.

Перед нами стоїть надзвичайно багато завдань. Я вірю, що цей депутатський корпус увійде в історію Баштанської ОТГ як такий, що подолає корупцію та залучить у громаду інвесторів. Нам потрібно відроджувати промисловість, сприяти розвитку малого і середнього бізнесу. Своєю роботою ми повинні дати надію молоді, яка має залишатися в громаді, створювати сім’ї, народжувати дітей та працювати на майбутнє рідного краю. Разом з тим, турбота про пенсіонерів, незахищені верстви населення, учасників бойових дій має бути завжди серед наших пріоритетів.

Міська влада продовжить реалізацію Стратегічного плану розвитку громади, реалізація якого перетворить Баштанську ОТГ на комфортну громаду для людей, з працюючою економікою, потужним громадянським суспільством, новітніми технологіями та відповідальною владою. Тільки разом ми зробимо нашу громаду, якою ми будемо пишатися!

Почався наш спільний з Вами шлях, який ми здолаємо достойно, якщо будемо разом.

Роботи вистачить всім, хто хоче добра Баштанській ОТГ.

З Богом! Слава Україні!

З повагою – голова об’єднаної громади Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше