Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Звернення
20.02.2024

Шановні земляки!

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу Вітчизни.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас.  Ми навчилися бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати інтереси нашої країни до останнього подиху.

Небесна Сотня стала символом незламності українського духу, прагнення до свободи та демократії. Їхній подвиг назавжди залишиться в пам'яті нашого народу.

Вшановуючи їхню пам'ять, українці назвали героїв Небесною сотнею. Їхній подвиг став прикладом мужності та жертовності, навчив нас боротися за свою свободу та захищати своє право жити у вільній Україні. Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв!

Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв наше життя, щасливе завтра Української Держави!

Слава Українському народові!

Вічна слава Героям!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше