Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня пам'яті Героїв Крут

Звернення
29.01.2021

Шановні жителі територіальної громади!

29 січня українська громадськість відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цьогоріч минає 103 роки подвигу студентів, які героїчно полягли в нерівному бою на Чернігівщині, щоб зупинити наступ більшовицьких військ на столицю молодої України.

Для українського народу ця визначна подія стала символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність нашої держави. Ця героїчна і водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомленням права жити на власній землі та святим обов’язком охороняти її.

Сьогодні ми знову змушені захищати нашу країну. І вже не сотні, а тисячі сильних духом молодих хлопців і дівчат захищають цілісність і незалежність нашої держави на сході України.

Тож пам’ятаймо подвиги нашого народу, який захищав і захищає нашу державу. Світла пам’ять загиблим. Честь і шана живим! Слава Україні!

З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше