Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Звернення
20.02.2020

Шановні земляки, дорогі співвітчизники!

20 лютого ми відзначили пам’ятну скорботну вже історичну дату – День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права людини, європейське майбутнє України.

Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

Україна не раз піднімалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Ми сьогодні знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність на сході України. І віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, захищаємо майбутнє своїх дітей.

Переконаний, що разом, спільними зусиллями ми змінимо країну і Україна досягне того майбутнього, про яке мріяли Герої Небесної Сотні. І це буде найкращою даниною їх світлій пам'яті.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у кожній домівці, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Слава нашим Героям, слава нашій рідній Україні!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше