Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Звернення
20.02.2023

Шановні жителі територіальної громади!

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності.

Вони не були військовими, які загинули під час воєнних дій. Вони були тими, кому не байдуже майбутнє України.

Офіційне число тих, хто належить до Небесної сотні, — 107 осіб. Люди різної національності, віку, освіти з усіх регіонів України та з-за кордону, успішні підприємці й незаможні пенсіонери, науковці, митці, студенти.Наймолодшому, Назарієві Войтовичу, було 17. Найстаршому, Іванові Наконечному, — 82 роки.

Революція Гідності змінила багатьох з нас. Вона навчила бути відповідальними та небайдужими, до останнього стояти за Батьківщину. Схиляємо голови у почутті жалоби до загиблих героїв. Слава народові України! Герої не вмирають!

Бажаю всім мирного неба!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше