Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди 80-ї річниці визволення Баштанки від німецько-нацистських загарбників

Звернення
09.03.2024

Шановні жителі громади!

9️⃣ березня 2024 року ми відзначаємо8️⃣0️⃣-ту річницю визволення Баштанки від німецько-нациських загарбників. Цей день є важливою датою в історії нашого краю, адже він знаменує собою перемогу над жорстоким ворогом, який приніс на нашу землю смерть, руйнування та страждання.

🙏Сьогодні ми згадуємо про тих, хто воював тоді за нашу свободу і незалежність. Низько вклоняємося всім, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Кожен з них – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

🥀Схиляємо голови перед пам'яттю тих, хто поклав своє життя за вільну Україну у війні проти російських загарбників. Їх подвиг ніколи не буде забутий.

Сьогодні Україна знову бореться💪 за свою свободу, і ми ніколи не здамося. Ми віримо в нашу Перемогу, адже ми боремося за свою землю, за свою сім'ю, за своє майбутнє.

Разом ми переможемо!

Слава Україні! Героям слава!🇺🇦

З повагою - міський голова Олександр Береговий

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше