Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка

Звернення
09.03.2021

Шановна громадо!

9 березня минає 207-а річниця від дня народження національного пророка, невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Ім’я славетного поета давно стало символом нашої нації. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі.

Тож будьмо гідними продовжувачами справи Великого Кобзаря, патріотами своєї землі. Добра вам! І хай щастить нам усім!

З повагою - міський голова Олександр Береговий

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше