Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до жителів Баштанської ОТГ

Звернення
27.10.2020

Шановні жителі територіальної громади!

25 жовтня відбулися вибори до місцевих органів самоврядування. Дякую за довіру всім, хто віддав свої голоси за мене на посаду голови об’єднаної територіальної громади.

Я радий, що понад 35 років віддав служінню в органах виконавчої влади й місцевого самоврядування на користь Баштанщини і, зокрема, 5 років на посаді міського голови. Я гордий тим, що разом з іншими очільниками району та керівниками підприємств і закладів, цілеспрямовано працюючи з 2000 року, змогли утримати Баштанський район у статусі об’єднаного району та нашу Багатопрофільну лікарню – у статусі опорного закладу.

Горджуся тим, що за роки об’єднання територіальної громади мені разом із командою однодумців: кваліфікованого колективу міської ради, депутатів та членів виконавчого комітету, вдалося відродити заклади освіти й культури в селах, відновити віру людей у можливість самим вирішувати питання у своїх населених пунктах, беручи участь у громадському проєкті Бюджет участі. За чотири роки Баштанської ОТГ зроблено дуже багато, а ще більше треба зробити.

За підсумками виборів жителі територіальної громади свої голоси віддали за молодого кандидата, довіривши подальшу долю громади в його руки. Я вітаю новообраного міського голову Баштанської ОТГ Олександра Берегового з перемогою та бажаю йому мудрості і терпіння, наснаги та успіхів у подальшій розбудові територіальної громади. Головне, не розгубити кадри та продовжити намічені плани на перспективу, підтримувати авторитет Баштанської міської ради, як однієї з найбільших і найпотужніших громад не лише в Україні, а й за її межами.

Окремо хочу звернутися до новообраних депутатів Баштанської міської ради.

Розумію, що ви прийшли в стіни міськради під прапорами різних політичних сил. Переконаний в тому, що найбільш ефективно для громади ви зможете працювати разом тільки тоді, коли основним пріоритетом стане міцний бюджет та надання якісних послуг мешканцям Баштанської ОТГ.

Низький уклін, шана та подяка всім жителям Баштанської об’єднаної територіальної громади за роки співпраці. Бажаю всім миру, міцного здоров’я, сил, завзяття, творчих здобутків у державних і особистих справах, активного життя, молодості душі. Хай зростає добробут жителів Баштанського краю, повняться щастям родини, хай будуть успішними ваші діти та внуки.

З повагою – Баштанський міський голова Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше