Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Звернення
14.12.2022

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

Сьогодні, 14 грудня, в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми віддаємо данину пам’яті і шани усім ліквідаторам за самовідданість та мужність, які, ризикуючи своїм життям і не шкодуючи свого здоров’я, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії.

Вічна пам’ять справжнім героям, яких вже немає серед нас, які віддали своє життя в боротьбі з радіаційною катастрофою, долаючи її наслідки, які несли велику відповідальність за наше з вами майбутнє, заради спасіння нашої землі і Людей від страшної аварії. Їх подвиг − безсмертний!

Низький уклін вам, ліквідатори, за врятовані життя. Миру вам і вашим родинам, міцного здоров’я, добробуту, спокою та довгих років життя!

З повагою − міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше