Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Звернення
29.08.2022

Дорогі земляки!

Четвертий рік поспіль, 29 серпня, ми вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців. Вони стоять в одному ряду з поколіннями борців за волю і державну самостійність. Воїни Русі-України, лицарі Костянтина Острозького, козаки Петра Сагайдачного, Богдана Хмельницького та Івана Мазепи, воїни Армії Української Народної Республіки та Галицької армії Західно-Української Народної Республіки, Антигітлерівської коаліції часів Другої світової війни, Української Повстанської Армії мужньо здобували героїчні перемоги і віддавали свої життя за українську землю.

У цей день пригадаймо подвиги захисників України, серед яких є і наші земляки, вшануймо пам’ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України.

На жаль, від нас йдуть найкращі. І це − така несправедливість. Тож у цей жалобний день висловлюю щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

Ми схиляємо голову перед подвигом захисників усіх поколінь, хто боронив українську землю. Помолімося за душі полеглих! Бережімо пам’ять про наших героїв та їхні подвиги!

Цінуймо свободу і незалежність! Робімо Україну кращою та сильнішою! Адже саме цього прагнули усі, хто загинув у боротьбі за нашу землю!

Вічна пам’ять у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя, і вічний їм спокій там, на небесах! Честь і хвала живим!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше