Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Знаю права і змінюю світ»

Події
23.11.2020

Щороку 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Діти з усього світу об’єднуються довкола мети збереження життя, боротьби за свої права та  реалізації свого потенціалу.

В рамках тижня права в Плющівській ЗОШ І-ІІІ ступенів класними керівниками 1-11 класів проведені години спілкування на теми: «Права та обов’язки учнів», «Правила для учнів - закон шкільного життя», «Права людини», «Всі люди народжуються вільними», «Життя людини-найвища цінність», «Прав без обов’язків не буває», «Основні проблеми прав дитини в сучасному світі», «Правила в твоєму житті», «Конвенція про права дитини», «Мої права», «Права дітей на різних континентах».

З учнями 8-9 кл. проведена вікторина: «Ти і твої права». Учні  10-11 кл. взяли участь у  правознавчому квесті «Права знаєш – себе захищаєш».

З нагоди святкування 75-річчя з дня заснування ООН 19 листопада для старшокласників проведений урок «Знаю права і змінюю світ». Учні дізналися більше про результати роботи ООН та ЮНІСЕФ, глобальні Цілі сталого розвитку, права дитини та Конвенцію  ООН про права дитини. Визначили глобальні проблеми у світі.

Результат цих заходів - усвідомлення кожною дитиною, що людина може зробити неможливе можливим, лише варто вірити в свої сили.  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше