Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету

Повідомлення
09.03.2021

11 березня 2021 року  о 9:00  у приміщенні міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради з таким порядком денним:

1. Про затвердження Положення про орган опіки і піклування при виконавчому комітеті Баштанської міської ради.

 2. Про затвердження титульного списку капітальних видатків бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2021 рік у новій редакції.

 3. Про внесення змін до Інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну у Баштанській міській раді та її виконавчому комітеті, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради 09.11.2018 року №216 із внесеними змінами, внесеними рішенням від 11.09.2019 р. №182

 4. Про затвердження зразків описів та виготовлення  гербових печаток старост старостинських округів Баштанської міської ради.

 5. Про передачу майна комунальної власті Баштанської територіальної громади з балансу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради на баланс КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області».

 6.Про видалення та обрізку аварійних дерев на території Баштанської територіальної громади та передачу спиляної деревини на дрова.

 7. Інформація про про хід виконання  зауважень, протокольних доручень, які були висловлені на засіданнях виконавчого комітету міської ради.

 8. Різне.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше