Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанці з нагоди професійного свята нагородили грамотами комунальників

Заходи
16.03.2024

Щороку в третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Останні роки в нашій країні сповнені викликів для багатьох, і працівники ЖКГ не стали винятком. Їхня робота, яка завжди була важливою, стала ще більш критичною в умовах війни. Попри всі складнощі, всі працівники галузі ЖКГ успішно справилась з поставленими завданнями. Це стало можливим завдяки самовідданій праці та професійності людей, які щодня трудяться на благо нашої громади.

На передодні свята міський голова Олександр Береговий разом з заступником міського голови Олександром Васильєвим зустрівся з працівниками комунальних підприємств«Міськводоканал» і «Добробут» іта висловили вдячність комунальникам за їх професіоналізм та відповідальність, а також вручили Почесні грамоти з нагоди їхнього професійного свята.

Почесною грамотою Баштанської міської ради відзначено:

Бордовського Олександра начальника дільниці водозабірних очисних споруд КП «Міськводоканал»;

Бевза Григорія слюсаря дільниці експлуатаційних систем водовідведення КП «Міськводоканал»;

Левандовського Сергія машиніста екскаватора КП «Міськводоканал»;

Холодного Олега слюсаря дільниці водозабірних очисних споруд КП «Міськводоканал»;

Цілінського Івана слюсаря дільниці аварійно відновлювальних робіт КП «Міськводоканал» ;

Рев’якіну Марину виконроба КП «Добробут;

Тетенка Валерія водія КП «Добробут».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше