Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем народження, Іване Васильовичу!

Привітання
18.04.2019

18 квітня у весняному розвої і розквіті життєвих сил святкує свій прекрасний

день народження Іван Васильович Рубський,

чудова людина, дбайливий сім'янин, Баштанський міський голова.

Колектив міської ради щиро вітає Вас, шановний Іване Васильовичу, з ювілеєм і бажає Вам духовних і фізичних сил, високих результатів у діяльності і бравих успіхів, стабільності і доброї вдачі, добрих і надійних друзів, сімейного щастя і родинного добробуту.

Хочемо висловити величезну подяку за Ваш талант організатора, який Ви вміло поєднуєте з такими чудовими людськими якостями, як доброта, привітність і почуття гумору. Бажаємо, щоб всі дороги Вашого життя вели до процвітання, великих успіхів у роботі! Бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, оптимізму і віри в чудове майбутнє! Миру Вам і Божої ласки, успішних трудових буднів і яскравих свят!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше