Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання міського голови з Святом Хрещення Господнього (Богоявлення)

Привітання
19.01.2018

Дорогі земляки!

19 січня ми відзначаємо третє й завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу – свято Богоявлення (Водохреща або Йордан), яке знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.


Цього дня освячується вода у відкритих водоймах і вважається, що вся вода стає святою, благодатною і цілющою. Християни, традиційно вітаючи один одного, бажають здоров’я від цілющої йорданської святої води.

Від себе особисто, від усієї міської ради хочу привітати кожного жителя територіальної громади з цим Великим святом – Третім Празником, як співається в одній з найвідоміших українських колядок.

Нехай свята вода, благословенна самим Господом, зцілить кожного духовно і тілесно, змиє зневіру, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ!


У цей величний день щиро бажаю, щоб ми очистили свої серця від усього недоброго і наповнили їх любов’ю, миром, вірою в завтрашній день та прагненням бути гідними людьми, українцями, християнами.

Христос Хрещається!

З повагою, міський голова І. В. Рубський


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше