Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з почесною нагородою!

Новини
14.10.2022

За особистий внесок у захист населення та Баштанської територіальної громади в умовах збройної агресії російської федерації та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України Почесною грамотою Баштанської районної військової адміністрації нагороджено Сергія Васильовича БАСИСТОГО − члена добровольчого формування Баштанської територіальної громади.

Шановний Сергію Васильовичу, Баштанська міська рада та члени добровольчого формування територіальної громади вітають Вас з Почесною нагородою. Бажають Вам незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі. Нехай Ваша енергія, багатий досвід продовжують якнайкраще служити на благо рідного краю, України та українського народу!

Новини на цю ж тему

Соціально відповідальний бізнес існує, і він є у Баштанській громаді!

З перших днів великої війни фірма зі своїми потужностями і працівниками активно включилася в роботу на благо громади та України. За ці 10 місяців «Фрея-Агро» допомогла нам із забезпеченням людей хлібом, вкладала кошти в логістику та доставку важливих товарів для населення, надавала підтримку для ЗСУ
Новини
29.12.2022

Підтверджено почесні звання «Зразковий художній колектив»

Вітаємо з підтвердженням почесних звань «Зразковий художній колектив»! Завдячуємо колективам за плідну, самовіддану працю. Зичимо щастя, здоров'я, натхнення, нових звершень!
Новини
26.04.2021

Привітання з високою почесною нагородою від національного проєкту «Гордість нації»

Сьогодні, 12 жовтня міський голова Іван Рубський під час апаратної наради привітав начальника відділу розвитку культури і туризму Світлану Березовську з отриманою нагородою, а також зауважив що нагороди отримали депутати міської ради Володимир Онищук та Володимир Сухар.
Події
12.10.2020

Добрі справи безцінні

8 вересня в Добренському старостинському окрузі фахівці та соціальні працівники сіл Добре та Новоєгорівка вручили Почесну грамоту Департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Григорію Миколайовичу Мудрому.
Новини
08.09.2020

Вітаємо народний гурт «Дивограй» з черговою перемогою!

Талановиті учасники гурту разом зі своїм енергійним та   відповідальним керівником Володимиром Крамаренко ще раз довели, що на шляху творчості перешкод не існує!
Новини
26.05.2020

Міський Будинок культури підвів підсумки творчої діяльності дитячих колективів за 2019 рік

24 грудня в міському Будинку культури відбулось урочисте підсумування творчої діяльності дитячих колективів МБК.
Відлуння свята
24.12.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше