Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся звіт старости у Новосергіївці

Новини
26.03.2021

26 березня відбувся звіт старости Новосергіївського старостинського округу Тетяни Кучеренко перед громадою про проведену роботу у першому кварталі.

Зібрання громади відбулось у сільському Будинку культури. Присутніми від міської ради був керівник КО «Правопорядок» Віктор Майданов.

«Міською радою було виділено 30 тис. грн на очищення шахтного колодязя, тож незабаром роботи будуть виконані. За цей період було проведено 23 особистих зустрічі, видано 67 довідок, прийнято пакети документів на надання соціальних послуг. Планується проведення святкових заходів.

Закликаю всіх взяти участь з 1 по 30 квітня у наведені благоустрою не лише на прилеглих територіях, а й на городніх ділянках. Пропоную розпочати з прибирання території біля сміттєзвалища, тому 2 квітня всі разом виходимо на суботник.

Охочі встановити баки для сміття біля домоволодінь звертайтесь до старостинського округу.

Дуже багато скарг надходить на порушення правил утримання домашніх тварин. Тому будемо виписувати штрафи.» - інформувала староста Тетяна Кучеренко.

Керівник КО «Правопорядок» Віктор Майданов під час звернення до громади провів роз’яснювальну роботу щодо вивозу сміття, утриманню домашніх тварин та сплаті податків.

Новини на цю ж тему

За підсумками опитування

Шановні жителі територіальної громади! Вашій увазі пропонуємо короткий звіт за підсумками проведення опитування.
Звіт
07.07.2021

Староста Олександр Коврига прозвітував про роботу

2 липня в селі Явкине відбувся звіт старости за пророблену роботу
Звіт
02.07.2021

Перший звіт новообраного старости

19 березня в Пісківському будинку культури відбувся звіт старости Пісківського старостинського округу Анатолія Баранікова
Звіт
19.03.2021

Олександр Коврига - молодий, активний і цілеспрямований староста

17 березня у Явкинському старостинському окрузі відбувся звіт старости перед громадою про проведену роботу у першому кварталі.
Звіт
18.03.2021

Проведено публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм

12 березня 2021 року в Баштанській міській раді відбулося публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм.
Звіт
12.03.2021

У Баштанській ТГ проведено публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2020 рік

Одним із важливих принципів функціонування бюджетної системи України є публічність та прозорість інформації про бюджет.
Звіт
12.03.2021

Звіт про закупівлі за 1 квартал 2020 року

Звіт про закупівлі за 1 квартал 2020 року
Звіт
01.04.2020

Відбулось публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2019 рік

11 березня у приміщенні Баштанської міської ради відбулось публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2019 рік.
Новини
11.03.2020

Баштанський міський голова звітував перед колективами

20 – 21 січня голова об’єднаної громади Іван Рубський  прозвітував про роботу громади, депутатського корпусу, виконавчого комітету, використання бюджетних коштів, наповнення бюджету, про роботу соціальної сфери та підтримання громадського порядку.
Звіт
22.01.2020

В Новопавлівській філії колядували й звітували

14 січня Новопавлівська школа організувала велике дійство, учні школи разом із вчителями та народним ансамблем «Берегиня» колядували. Таким чином у школі провели свято прощання із колядою.
Події
14.01.2020

Звітуємо перед колективом Баштанського відділення Миколаївгаз

11 січня, звітуючи перед колетивом Баштанського відділення Миколаївгаз, як завжди у формі слайдів, міський головам роповів про пророблену роботу та відповів на кілька запитань
Звіт
11.01.2020

Звітуємо перед колективами громади

Як  орган  місцевого  самоврядування ми  не  відступали від  зазначених законодавством принципів законності, гласності, колегіальності поєднання місцевих і державних інтересів. Вся  наша  діяльність будувалась та будується планово
Звіт
09.01.2020

Міський голова розпочав звітувати перед колективами громади

8 січня 2020 року міський голова Іван Рубський відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» провів перші зустрічі з колективами громади, під час яких прозвітував про свою роботу і діяльність міської ради та її виконавчого комітету у 2019 році.
Звіт
08.01.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше