Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вічна пам’ять і вічний спокій!

Некролог
08.12.2022

Баштанська міська рада з глибоким сумом сповіщає про смерть колишнього директора Баштанського сирзаводу, Заслуженого працівника сільського господарства України, Почесного громадянина Баштанського району

ПОРУЧНИКА Анатолія Петровича,

який 8 грудня 2022 року на 72-му році життя відійшов у вічність.

Поручник Анатолій Петрович народився 28 січня 1951 року в смт Доманівка Доманівського району Миколаївської області. У 1981 році закінчив Одеський технологічний університет ім. Ломоносова.

Трудову діяльність розпочав у 1969 році машиністом холодильних компресорних установок Доманівського сирзаводу Миколаївської області. З 1972 по 1981 рік працював майстром сироробом, головним інженером Доманівського сирзаводу.

У 1981 році очолив Баштанський сирзавод. За період роботи зарекомендував себе висококваліфікованим спеціалістом, умілим організатором і керівником, чуйною людиною. Очолюване ним підприємство стало одним із кращих флагманів на ринку молочної продукції, зокрема твердих сирів.

У січні 2006 року підприємство отримало сертифікат по міжнародній системі управління якістю IS0 9001:2000, який щорічно підтверджується. 

Протягом семи років підприємство нагороджувалося грамотами державної податкової адміністрації у Миколаївській області як кращий платник податків, а також обласної державної адміністрації як кращий роботодавець.

Анатолій Петрович також приділяв багато уваги створенню комфортних умов праці та відпочинку працівників: встановлено кондиціонери, освітлено робочі місця, придбано для працівників фірмовий одяг. Відкрито кабінет оздоровлення для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Поручник Анатолій Петрович відзначений як керівник підприємства на рівні держави: «Заслужений працівник сільського господарства України», Орден «Знак Пошани», Знак «Золотий Ягуар» за бездоганну репутацію у бізнесі в номінації «Лідери ХХІ століття», Почесна орденська відзнака «Суспільне визнання ІІІ ступеня», «Людина року Миколаївщини» (2007). 

А.П. Поручник брав активну участь у громадському житті, обирався депутатом обласної ради та районної ради п’ятого, шостого скликань. У 2011 році йому було присвоєно звання «Почесний громадянин Баштанського району».

Сьогодні ми згадуємо його, як мудрого наставника, далекоглядного керівника, досвідченого професіонала. Він був доброю, гарною людиною. Люблячим, чуйним татусем, найкращим дідусем, а ще вірним товаришем і надійним другом, який вмів підтримати та додати впевненості.

Смерть завжди трагічна і несподівана, особливо для родини, яка втратила турботливого батька, дідуся. Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Анатолія Петровича вічно житиме у наших серцях та в пам’яті всіх, хто знав, любив та поважав цю Людину з великої літери.

Баштанська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше