Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вакансія

Вакансія
20.05.2022

Баштанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу виконавчого комітету Баштанської міської ради, вимоги до конкурсантів/конкурсанток: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії міської ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, у якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання:

- відомості про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру, утому числі за кордоном, наявність у себе та близьких осіб корпоративних прав;
- копію документа, що посвідчує особу (першу та другу сторінку), копію військового квитка для військовослужбовця/військовозобов’язаного (військовозобов`язаної).

Особи які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у порядку, визначеному ЗУ «Про запобігання корупції».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Баштанка, вул. Героїв Небесної сотні, 38 (І поверх, кабінет №11).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше