Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В рамках «Великого будівництва» проводяться роботи на ділянці Баштанка - Березнегувате

Новини
31.03.2021

Продовжуються ремонтні роботи по об'єктам з капітального ремонту. Минулого тижня дорожники працювали над улаштуванням коритного профілю на дорозі О150214 Баштанка - Березнегувате на ділянці км 27+500 - км 36+620. Глибина профілю до 500 мм.


У роботі були використані екскаватори, бульдозери та грейдери.
Роботи фінансуються за рахунок субвенцій з державного бюджету в рамках програми Президента «Велике Будівництво».


Дорожні роботи тривають, тому просимо вас бути уважними та обережними на дорозі. Звертати увагу на обмежувальні знаки та не нехтувати правилами дорожнього руху.

За інформайією Миколаївської ОДА

Новини на цю ж тему

Поточний ремонт дорожнього покриття на території Баштанської територіальної громади

Протягом року Баштанською міською радою за Державним класифікатором будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь було проведено чотири закупівлі в системі ProZorro на суму 1 237 200 грн.
Новини
29.10.2021

Визначили першочерговість ремонту доріг

22 квітня 2021 року відбулося засідання комісії по обстеженню дорожньої мережі Баштанської територіальної громади, яку провів голова комісії, заступник міського голови Олександр Васильєв.
Заходи
22.04.2021

Дайджесту «дорожніх» питань-відповідей

У вас є запитання щодо ремонту доріг? Зверніться до Дайджесту «дорожніх» питань-відповідей та отримайте відповідь експерта в сфері дорожнього господарства.
Новини
10.08.2020

Ремонт дороги до Новосергіївки розпочато

27 січня 2020 року ДП «БФ Миколаївавтодор» розпочав ремонт дороги до Новосергіївки.
Новини
21.02.2020

Продовжили роботу по плану з удосконалення послуг утримання і ремонту доріг

 12 лютого робоча група продовжила роботу по розробці Плану удосконалення послуги з утримання та ремонту доріг на території Баштанської ОТГ у рамках реалізації компоненту програми DOBRE, засідання провела начальник інвестиційного відділу Наталія Шафорост.
Події
12.02.2020

Розробили план удосконалення послуг утримання і ремонту доріг

14 січня в актовому залі Баштанської міської ради відбулося засідання робочої групи щодо розробки плану удосконалення послуги з утримування та ремонту доріг на території Баштанської ОТГ.
Новини
14.01.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше