Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Україна 4.0. Форсайт соціально-економічних змін та розробка методики для прогнозування професійних кваліфікацій з цифровими навичками

Новини
05.11.2021

04 листопада 2021 року відбулась презентація проєкту «Україна 4.0. Форсайт соціально-економічних змін та розробка методики для прогнозування професійних кваліфікацій з цифровими навичками». Основними завданнями якого стали:

- перспективна оцінка необхідних цифрових навичок;

- створення Методики прогнозування та її апробація.

Партнерами проєкту стали: Національне агентство кваліфікацій, Державний центр зайнятості, Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні, Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

В режимі он-лайн відбулося засідання фокус-групи за участю представників ПОУ аграрної галузі Миколаївської області в межах цього проєкту.

Експертом сільськогосподарської галузі Баштанського району виступила інспектор з кадрів ТДВ «Зоря Інгулу» Чернишова Тетяна Вікторівна, яка зазначила, що впровадження цифрової трансформації, нових технологій безперечно призведе до підвищення ефективності роботи товариства.

Проте гостро постає питання фінансування таких змін, якщо б були розроблені державні програми для підтримки та розвитку підприємств галузі сільського господарства, то це стало б рушійною силою для удосконалення та впровадження нових технологій.

Майбутнє за Україною

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше