Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Участь у Форумі «Влада і громада: спільний шлях до громадської безпеки та відновлення. Досвід Півдня».

Новини
15.02.2024
✅14-15 лютого у Києві проходив Форум «Влада і громада: спільний шлях до громадської безпеки та відновлення. Досвід Півдня».
На форумі Баштанську громаду представляли секретар міської ради Інна Гомерська, староста Явкинського старостату Олександр Коврига, начальник відділу розвитку культури і туризму Ірина Ботезат.
 
Мета форуму - б'єднати зусилля влади та громадськості для забезпечення громадської безпеки та відновлення на півдні України. Обмінятися досвідом та кращими практиками у сфері громадської безпеки. Розробити спільні шляхи вирішення проблем, з якими стикаються громади півдня України.
Отримали конкретні рекомендації та методи щодо покращення громадської безпеки та відновлення на місцевому рівні.
 
Від щирого серця дякуємо UNDP/ ПРООН в Україні за організацію Форуму, який був дуже корисним та інформативним. Ми отримали цінну інформацію про кращі практики у сфері громадської безпеки та відновлення, а також мали можливість поспілкуватися з іншими учасниками та налагодити нові контакти.
👍🏻Ми впевнені, що знання та навички, які ми отримали на форумі, допоможуть нам у роботі над покращенням життя людей у Баштанській громаді.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше