Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У БЕРЛІНІ ВІДКРИВСЯ «ПРОСТІР ЛЮДЯНОСТІ».

Новини
20.02.2024
📝Тиждень почався з робочого візиту до Берліну на запрошення німецької сторони. У ці дні в столиці Німеччини проходить форум «Простір Людяності» від «Фундації соціальних інновацій». Його присвячено Україні, а саме як наша держава вже два роки протистоїть повномасштабній російській агресії та долає наслідки ворожого вторгнення.
 
Важливо, що європейських політиків, парламентарів, юристів, економістів, публіцистів, культурних діячів і медівників цікавило почути саме 🇺🇦українську сторону. Виступаючи на різних панельних дискусіях я піднімав проблеми відбудови інфраструктури, освіти, медицини, культури в умовах триваючої війни та потреба у постійній допомозі нашій країні. Зараз Україна ціною життів своїх кращих людей захищає європейські цінності, демократію, свободу та права людини. Європа має розуміти важливість нашої підтримки зараз, адже на одній Україні агресор не зупиниться і спробує зазіхнути на країни Балтії, сусідню Польщу та інші.
 
☝🏻Під час обговорень я приводив приклад нашої Баштанської громади. Вона одна з найбільш постраждалих на Миколаївщині від війни, а також розповів про наших людей, які ризикуючи своїми життями захистили рідне місто в перші дні великої війни. Зараз ми займаємося поступовим відновленням громади і постійно продовжуємо допомагати Силам оборони фінансами, гуманітарною допомогою, речами першої необхідності та іншим. Я закликав європейців робити теж саме: долучатися до відновлення наших постраждалих регіонів і допомагати українській армії. Ця війна — загроза не лише державності України, вона загрожує безпеці та економіці всієї Європи.
 
Вірю, що зумів донести українську позицію до 🇪🇺партнерів, а контакти і зв’язки, які вдалося налагодити під час форуму неодмінно підуть нам на користь.
 
🤝Вдячний всім, хто надає Україні сьогодні гуманітарну допомогу, підтримує відбудову, забезпечує зброєю! Дякую організаторам за чудовий захід і можливість виступу! Неозброєним оком видно, як через війну ми зблизилися з Європою та готові до подальшої співпраці.
З допису міського голови Олександра Берегового у соціальній мережі
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше