Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанській громаді відбулась благодійна акція «Зігрій теплом малюка»

Новини
06.12.2023
🎅В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.
 
Сьогодні,6️⃣ грудня, завітав Святий Миколай й до новонароджених малюків👶🏻 у пологове відділення КНП “Баштанська багатопрофільна лікарня”. Молодим матусям було подаровано дитячі теплі пледи, 🎁 які з любов'ю сплели учасниці Центру соціально-психологічного розвантаження.
 
🙏Справжнім дивом в цей день стало народження хлопчика, якого матуся назвала Миколкою. Новенький плед обов'язково зігріє малюка у прохолодну погоду.
 
📝Ініціатива впроваджується в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзм та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше