Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні баштанчани! У нас чудове свято – День міста, 212-та річниця!

Привітання
15.09.2018

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорога наша Баштанка. Рідне місто славиться людьми ̶ талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, дорогі баштанчани, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. За рік, що минув ми довели, що ми громада – сильна своєю єдністю, яка може стояти за свої інтереси. Я дуже вдячний усім за це. Вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Баштанської ОТГ.

Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи.

Дорогі баштанчани! Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному місту.

Хай квітне наша рідна Баштанка!

Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед баштанчан. З Днем народження, рідне місто

З повагою – голова об’єднаної громади Іван Рубськи


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше