Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні агровиробники Баштанської ОТГ!

Анонс подій
07.02.2020

Шановні агровиробники Баштанської ОТГ!

З 11 по 14 лютого 2020 року на базі Баштанської об’єднаної територіальної громади розпочнеться реєстрація керівників сільськогосподарських підприємств, фермерський господарств та фізичних осіб у «Державному аграрному реєстрі».

Відповідно до Указу Президента України від 08 листопада 2019 року №837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» до 30 березня 2020 року має бути впроваджений пілотний електронний фермерський реєстр, метою якого є зокрема: ідентифікація суб’єктів ринку спрощення доступу програм державної підтримки, банківського фінансування.

Державний аграрний реєстр має стати електронним майданчиком, завдяки якому аграрії зможуть отримати державну фінансову підтримку та взаємодіяти з органами державної влади. Функціонал аграрного реєстру дозволить отримати інформацію з Державного земельного кадастру, Реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців, Реєстру речових прав та Реєстру тварин.

Для проходження реєстрації Вам необхідно мати:

‒ паспорт;

‒ документи на право власності на земельну ділянку;

‒ логін і пароль електронної пошти;

‒ електронний носій (флешку) з цифровим електронним підписом та пароль до нього (ЕЦП повинен обов’язково бути окремим від електронної печатки, це стосується юридичних і фізичних осіб-підприємців);

‒ мобільний телефон.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше