Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реалізацію мікропроєктів у Баштанській громаді завершено

Події
26.11.2020

26 листопада депутат обласної ради Геннадій Рубський разом з міським головою Іваном Рубським, відвідали заклади освіти, щоб оглянути завершення робіт, які виконувались в рамках субвенції з обласного бюджету до міського бюджету Баштанської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територіальних громад Миколаївської області у 2020 році.

У ході зустрічей гості поспілкувались з колективами та отримали у свою адресу слова подяки за розуміння і підтримку.

Завдяки активній участі у житі Баштанської громади Геннадія Івановича заклади освіти отримали субвенцію з обласного бюджету для соціально-економічного розвитку територіальних громад за ці кошти придбано: музичну апаратуру для Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 в сумі 67,1 тис. грн, рекуператори для «Зимового саду» у Баштанській гімназії вартістю 48,0 тис. грн, комп’ютерну техніку для закладу дошкільної освіти «Дюймовочка» та «Чебурашка» в сумі 91,9 тис. грн, обладнання для харчоблока закладу дошкільної освіти «Віночок» вартістю 48,0 тис. грн, металопластикові вікна для Новосергіївської філії І-ІІ ступенів в сумі 48,0 тис. грн.
«На мою думку дуже важливо разом, поступово, крок за кроком, робити реальні зміни, корисні справи для громади та для кожного її мешканця.», - зауважив депутат обласної ради Геннадій Рубський.
Шановний Геннадій Іванович Ваша активна позиція, щодо підтримки рідної громади, зробила вагомий внесок в її розвиток.
Дякуємо за Вашу натхненну і самовіддану працю, міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших справах. Нехай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість, а доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя.

Новини на цю ж тему

Дошкільні заклади громади отримали веселкові килимки

М'які підлоги для закладів дошкільної освіти усієї громади, були придбані за сприяння депутат обласної ради Віталія Гомерського, в рамках субвенції з обласного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територіальних громад.
Новини
11.08.2021

У будинку для людей похилого віку оновили матеріально-технічну базу

Створення гідних умов перебування одиноких літніх людей в будинках престарілих, створення атмосфери рідного дому для таких людей, привернення уваги суспільства до їх проблем і потреб є актуальним питанням сьогодення.
Новини
30.07.2021

Геннадій Рубський: мій пріоритет – підтримка розвитку Баштанської громади

22 жовтня депутат обласної ради Геннадій Рубський разом з міським головою Іваном Рубським, начальником відділу освіти Ганною Зеркаліною завітали у садочок «Ягідка», щоб оглянути завершення робіт, які виконувались в рамках мікропроєкту обласної ради
Новини
23.10.2020

Вдалося реалізувати проект Створення сучасного освітнього простору у Плющівській загальноосвітній школі

27 грудня відбулась урочиста презентація міні - проекту Створення сучасного освітнього простору у Плющівській загальноосвітній школі.
Події
28.12.2019

Баштанська "Дюймовочка" з обновами у їдальні

27 грудня у закладі дошкільної освіти "Дюймовочка"відбулася презентація міні-проекту.
Події
28.12.2019

Дитсадок «Ягідка» оновився завдяки інвестиціям

27 грудня відбулося урочисте відкриття двох мікропроєктів у закладі дошкільної освіти «Ягідка» .
Події
27.12.2019

Розвиток історії власного народу за підтримки депутата

27 грудня відбулося урочисте відкриття оновленого класу історії в Баштанському опорному закладі ЗСО №2.
Події
27.12.2019

В Баштанській гімназії реалізовано два проекти

Директор закладу Світлана Гапішко розповіла про реалізований в рамках Бюджету участі 2019 року проєкт «Комплектація спеціалізованими меблями сучасного лінгафонного кабінету Баштанської гімназії».
Події
29.11.2019

У Новосергіївській філії І-ІІ ступенів – нове мультимедійне обладнання

 27 листопада на урочисту презентацію проєкту, а також для обговорення найгостріших проблем громади у село Новоіванівку завітав міський голова Іван Рубський та депутат обласної ради Геннадій Рубський.
Події
28.11.2019

В дитячому садочку "Віночок" відкрили відремонтовану пральну кімнату

 27 листопада міський голова Іван Рубський та депутат обласної ради Геннадій Рубський відвідали дитячий садочок «Віночок».
Події
28.11.2019

Новоєгорівська школа з обновами у шкільній їдальні

8 листопада у Новоєгорівській школі урочисто перерізали стрічку, адже покращились умови приготування їжі для учнів. Оновлення матеріально-технічної бази закладу стало можливим за підтримки депутата обласної ради Геннадія Рубського.
Новини
10.11.2019

Успішний крок до якісної освіти — в Христофорівській школі відкрили сучасний комп’ютерний клас

8 листопада у Христофорівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів урочисто відкрили оновлений клас інформатики. Проект реалізували за підтримки депутата обласної ради Геннадія Рубського.
Новини
09.11.2019

В дитячому садочку “Ягідка” відкрили оновлений харчоблок

28 лютого відбулося урочисте відкриття харчоблоку в закладі дошкільної освіти “Ягідка”. Оновлення матеріально-технічної бази закладу стало можливим за підтримки депутата обласної ради Геннадія Рубського.
Події
01.03.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше