Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма з розвитку малого та середнього бізнесу в громаді

Опитування
04.10.2021

Шановні підприємці громади, у рамках розробки Програми з розвитку малого та середнього бізнесу в громаді запрошуємо вас взяти участь в опитуванні для оцінки підприємницького клімату території, визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді в цьому напрямку та перспектив їх вирішення на майбутнє.

АНКЕТА

Новини на цю ж тему

Звіт про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць на території Баштанської міської територіальної громади

Підведені підсумки громадського обговорення, про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць  на території Баштанської міської територіальної громади, яке було розпочато 12 квітня 2024 року.
Звіт
24.04.2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки на території Баштанської міської територіальної громади

Мета проведення громадського обговорення: забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Баштанської  міської  ради, вивчення думки громадськості щодо перейменування вулиць  на території Баштанської  міської територіальної громади .
Повідомлення
12.04.2024

Громадське опитування щодо перейменування вулиць у Баштанській громаді

На виконання чинного законодавства України щодо очищення топонімічного простору від імперських російських маркерів, пропонуємо перейменувати вулиці.
Опитування
12.04.2024

Звіт за результатами опитування щодо визначення потреби у транспортному сполучені між населеними пунктами Березнегувате-Баштанка

З метою визначення потреб населення у транспортному сполучені між населеними пунктами  Березнегувате -Баштанка  Баштанською міською радою проводилось анкетне опитування.
Звіт
04.12.2023

До уваги жителів Баштанської міської територіальної громади!

З 20 вересня по 15 жовтня 2021 року представники Баштанської територіальної громади будуть проводити вчетверте моніторингове дослідження громадської думки мешканців Баштанської ТГ.
Опитування
21.09.2021

За підсумками опитування

Шановні жителі територіальної громади! Вашій увазі пропонуємо короткий звіт за підсумками проведення опитування.
Звіт
07.07.2021

До уваги жителів Баштанської міської об’єднаної громади

З 11 серпня по 25 серпня 2020 року представники Баштанської об’єднаної громади будуть проводити опитування жителів громад. Метою якого є визначення громадської думки щодо якості послуги водопостачання в ОТГ.
Опитування
10.08.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше