Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Профорієнтаційний захід для десятикласників

Новини
26.02.2020

На профорієнтаційний урок та екскурсію до Баштанської районної філії МОЦЗ завітали учні 10 класу Баштанської гімназії під супроводом психолога Лілії Халявко.

Заступник директора філії Тетяна Рослик розповіла учням про устрій закладу та регламент його роботи.

Фахівець відділу активної підтримки Євгенієя Абросімова розповіла школярам про послуги, які надає служба зайнятості, проінформувала присутніх про сучасний стан ринку праці. В інформаційному секторі учні з цікавістю знайомилися з описами професій та роботою терміналів з пошуку вакансій.

Учні опанували алгоритм вибору професії та навчилися використовувати формулу вибору професії «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА».

Для учнів було проведено експрес-тестування з метою виявлення схильності до типів діяльності. Фахівці проінформували учнів щодо можливості проходження психодіагностичного тестування за допомогою платформи «Моя професія: консультаційна мережа».

Організація таких профорієнтаційних заходів розширює світогляд учнів та допомагає у виборі власної майбутньої професії. Школярі та їх педагог подякували фахівцям філії за цікаву та дуже важливу інформацію.

Баштанська районна філія бажає школярам успіхів у самовизначенні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше