Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Науково-практична конференція «PRO100 років разом з дітьми. Думки. Дії. Досягнення»

Події
29.10.2021

27 жовтня працівники відділу обслуговування користувачів-дітей Баштанської публічної бібліотеки взяли участь у роботі науково-практичної конференції «PRO100 років разом з дітьми. Думки. Дії. Досягнення», присвяченої 100-річчю утворення Миколаївської обласної бібліотеки для дітей  ім. В.О. Лягіна.

Зі словами щирих привітань до колег звернулись Н. А. Хльобас, учений секретар Національної бібліотеки України для дітей, Г. М. Кожушко, головний спеціаліст відділу закладів культури та мистецтв Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації та Агаркова В. В., директор Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки. 

За ці роки зроблено чимало, тож пленарне засідання розпочалося виступом Жайворонок Т.А., директора Миколаївської обласної бібліотеки для дітей за темою: «Історичний поступ обласної бібліотеки для дітей – 100 років успішного досвіду». 

У другому блоці конференції під назвою «Ефективна взаємодія: партнерство заради дітей» взяли участь колеги з КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки», Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Березанської публічної бібліотеки, головний бібліотекар Центральної бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка Толокнова К. Є. та письменниця В. І. Марущак, голова Миколаївського відділення Національної спілки письменників України.

Впродовж третього блоку «Візія Бібліотеки: простір дитинства, професійні ініціативи» своїм досвідом і здобутками поділилися провідні фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна.

Колектив Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна напрочуд креативний, підійшов до ювілею своєї установи із значними досягненнями, за що користується великою повагою серед колег. Здоров’я вам, шановні колеги, натхнення і нових звершень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше